LOSZ Év Lakberendezője 2023 pályázat - Workshop

LOSZ Év Lakberendezője 2023 pályázat - Workshop

Kedves Tervező!

 

Még nem döntöttél, hogy pályázol? – Gyere el és szerezz új inspirációt!

Már tervezed a pályázatod? – Nem is kérdés, hogy itt a helyed!

Még nem találkoztál új tagcégeinkkel? – Remek alkalom a kapcsolatépítésre!

 

Találkozzunk október 2-án a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpontban, ahol a pályázattal kapcsolatos összes kérdésedre választ kaphatsz a NETWORKING WORKSHOP-on, melyen a pályázatot TÁMOGATÓ cégek vesznek részt bemutatva termékeiket és szolgáltatásaikat!

A rendezvényen hasznos technikai információkat és sok ötletet kaphatsz a munkáidhoz és/vagy színvonalas pályázatod elkészítéséhez. Számos új tagcég is részt vesz ezen az eseményen, akiket itt személyesen is megismerhetsz. Szakmai kapcsolati hálód bővítése és a tudásod naprakészen tartása nemcsak a pályázaton, de további munkáidnál is előnyödre válik majd.

Ezek a kérdések lehet, hogy már Benned is felmerültek az Év Lakberendezője pályázat kapcsán:

  • “Van egy jó projektem, szépen be is van fotózva, de olyan bonyolultnak tűnik a pályázat, biztos sok időbe telik összerakni, megéri egyáltalán indulni?”
  • “Vajon a cégek azért is adnak különdíjat, ha a látványterveken beterveztem a terméküket, de az ügyfél végül nem azt választotta?”
  • “Pályakezdőként szívesen betervezném több cég termékét is, de nem találom a megfelelő 3D-modelleket. Ebben tud valaki segíteni?”
  • “Elképesztő a felajánlott különdíjak listája, de számomra több szponzornál sem egyértelmű az odaítélés szempontja, feltétele. Erre vajon rá lehet kérdezni?”

IGEN!!! Gyere el és tedd fel bátran kérdéseidet!

 

Helyszín és időpont: MaxCity Rendezvényterem, II. emelet – 2023. október 2. hétfő

 

TERVEZETT PROGRAM:

  • 10.00  – 10.20 Regisztráció, ismerkedés, kötetlen beszélgetés egy kávé mellett
  • 10.20  – 10.30 Köszöntő – Ács Erzsébet elnök
  • 10.30 – 10.50 Bemutatkozik pályázat szakmai fő és kiemelt támogatója, azaz a CANON Hungária Kft. és az Europa Design.
  • 10.50  – 12.50 Networking: a pályázathoz kapcsolódó kérdések egyeztetése, egyénileg a céges asztaloknál (előadások/prezentáció tartását itt nem tervezzük! – erre majd a zárt Facebook csoportban meghirdetve, vagy saját helyszínen rendezett programon lesz lehetőség!)
  • 12.50 – 13.20 A rendezvény lezárását az idei CERSAIE Bologna 2023. kiállítás rövid képes összefoglalójával zárjuk.(Pusztai Márta- ICONIC Interior)

A szponzor cégek teljes listáját megtalálod az https://evlakberendezoje.hu/2023/szponzorok-es-kulondijak oldalon!

 

A PÁLYÁZAT SZERVEZŐ CSAPATA


Minden információt megtalálsz a pályázat weboldalán: