JAB ANSTOETZ

Napra kész design megoldások

A JAB ANSTOETZ Európa legnagyobb textilgyártással és kereskedelemmel foglalkozó vállalata, mely a világ számos, design szempontjából releváns nagyvárosban rendelkezik exkluzív bemutatóteremmel. A JAB 2021-ben ünnepelte megalakulásának jubileumi 75. évfordulóját, Magyarországon pedig 2008 óta van jelen az anyavállalat közvetlen kereskedelmi képviseleteként. A JAB JOSEF ANSTOETZ KG Magyarországi Képviselete 2016-ban megújult bemutatóterme a legújabb lakástrendeknek megfelelően berendezett szobákkal és számtalan mintatermékkel várja az érdeklődőket.

A JAB ANSTOETZ termékeinek meghatározó tulajdonsága a napra kész design megoldások és a csúcsminőségű textilek kombinációja, mely megfelel a legújabb lakástrendeknek és folyamatosan alakítja azokat. A különböző színben és stílusban tökéletesen kombinálható dekoranyagok és bútorszövetek mellett a JAB igen széles választékkal rendelkezik a szőnyegek, árnyékolástechnikai eszközök, karnisok, bútorok és designpadlók terén is. A JAB termékkínálatát a kifinomult darabokból álló tapéta kollekció teszi teljessé.

A JAB több, különböző arculattal rendelkező, prémium kategóriás termékeket előállító márkát forgalmaz, melyeknek mintadarabjai megtekinthetők bemutatótermünkben és weboldalunkon. A 2022-ben a JAB és Chivasso márkák, valamint a JAB Flooring jelentkezik új kollekcióval a tavaszi-nyári szezonban.

A JAB 2022-es tavaszi-nyári kollekcióját a természet ihlette szépség és motívumbőség jellemzi. A kollekció darabjainak előállítása során olyan természetes anyagok kerültek felhasználásra, mint a len, a pamut és az újrahasznosított gyapjú, poliészter és polipropilén. A kollekció egyik különlegessége a fotórealisztikus, réti virágok és fűszálak motívumaival és friss színvilágával díszített textilek. A klasszikus romantikus megjelenés új formáját mutatja be a LAURA kollekció: fiatalos és természetes szövetekkel. A LATTE MACCHIATO kárpitkollekció különleges textúrákat ötvöz a kávé különböző tónusaiban. Végül pedig a GRANDEZZA INFINITY kollekció fényűző textíliái elegáns hangulatot teremtenek.

A Chivasso 2022-es tavaszi-nyári kollekciója a FABULOUS WORLD fantázianevet kapta, amely színpompás, mégis visszafogott, minimalista darabokat tartalmaz, melyek természetes hatásukkal friss megjelenést kölcsönöznek bármilyen belső térnek.

A JAB szőnyegkínálata pedig a kitűnő ár-érték aránnyal rendelkező, sikertermékeket tartalmazó Select szőnyegkönyv mellett, a fenntarthatóság jegyében kialakított, eukaliptusz felhasználásával készült Eternity szőnyegkollekcióval és a kültéri használatra alkalmas Eden szőnyegkönyvvel bővült.