Wool Trend

Gyapjút természetesen

Talán sokan nem is sejtik, de a gyapjú számos előnyös tulajdonsággal bír, és ezért bizonyul remek választásnak. A gyapjú szőnyeg a maga természetességén túl tartós, kiváló hang- és hőszigetelő, valamint páraszabályozó is egyben. Így nem meglepő, hogy a gyapjú szőnyegek az otthonosság valódi érzetét nyújtják, és egyben eleganciát kölcsönöznek a helyiségeknek.

A Wool Trend Szőnyegház egy közel fél évszázados múltra visszatekintő európai gyártó prémium minőségű gyapjú szőnyegeinek kizárólagos hazai forgalmazója. A gyártó gondos körültekintéssel, magas fokú szakértelemmel és kizárólag minőségi alapanyagok felhasználásával törekszik a fenntarthatóság és tudatosság szempontjait is előnyben részesítő vásárlók igényeinek kielégítésére. Tartósságuknak köszönhetően szőnyegei akár hosszú évtizedekig lehetnek helyiségeink kedvelt díszítői.

Célunk, hogy valós alternatívát kínáljunk mindazon vásárlóknak, akik a szőnyeg vásárlása során el akarják kerülni a minőség, a stílus és az ár közötti kompromisszum kényszerét. Ezt az egyensúlyt a számos enteriőrhöz jól illeszkedő, széles szín és mintázat választékkal, magas szálsűrűséggel rendelkező 100% gyapjúból készült szőnyegek folyamatosan bővülő kínálatával igyekszünk fenntartani. Készletünkben különböző alakú kisebb és nagyobb méretű szőnyegeket talál, melyek közül minden bizonnyal kiválaszthatók a pályázati feladatszabáshoz megfelelő modellek.