Az LG enteriőrtervező pályázatot hirdetett meg melynek szakmai támogatója a LOSZ.

 

A kihirdetésre került pályázaton (Feltöltési időszak: május 22. – július 15., eredményhirdetés: július 17.) fantasztikus díjakat lehet nyerni, ült pályázaton fantasztikus díjakat lehet nyerni, ült pályázaton fantasztikus díjakat lehet nyerni, ült pályázaton fantasztikus díjakat lehet nyerni, a főnyeremény maga a magas minőséget képviselő LG OLED TV.

 

A pályázat részletei, feltételei és további információk az Érezd az LG OLED-stílust! oldalon találhatóak.

 

lg-pályázat

 

 

 

Miért érdemes nevezni?

Az OLED-stílus pályázat a különleges formavilág bemutatásával kihívást jelent belsőépítészek, lakberendezők, formatervezők, és akár design kedvelő laikusok számára is.

A pályázat beérkezett pályamunkáit neves zsűri méltatja, a legjobbnak választott terv alkotójáról pedig egy 2 oldalas szerkesztőségi cikk jelenik meg a Lakáskultúra és a Kiskegyed Otthona magazinokban. Ezen felül természetesen tárgynyereményekkel is gazdagodnak a legjobban teljesítők: a zsűri által kiválasztott első helyezett egy értékes ívelt LG OLED tévékészülékkel, a második helyezett egy LG G-Tab tablettel, a közönségdíjas pedig egy LG Cinema Screen formatervezésű Smart 3D televízióval térhet haza.