Még alig indult el az év, ám teendőből akad bőven a Szövetség háza táján. Ezért az Elnökséggel karöltve a Junior munkacsoport is nagy erőkkel vetette bele magát a munkába, hogy megvalósítsuk a kitűzött célokat.

 

A számunkra kijelölt feladatok elvégzésére kisebb csoportokat hoztunk létre, melyek tagjai 1 fő vezetésével közösen dolgozzák ki a gyakorlati munka lépéseit, javaslatokat készítenek a megvalósításra. Az elkészült anyagokat az Elnökség jóváhagyja, módosítja ha szükséges és ez alapján megkezdjük a kapcsolatok kiépítését, az együttműködések letárgyalását, az aktivitások megszervezését.

 

Feladataink:

  1. A MaxCity iroda kihasználtságának növelése
  2. A Szövetség iparművészekkel való együttműködési gyakorlatának kidolgozása és a kapcsolatrendszer kiépítése
  3. A céges tagok 3D modelljeinek eléréséhez linkgyűjtemény készítése a LOSZ honlapra
  4. A LOSZ PR kapcsolatainak kiépítése és folyamatos képviselete a médiában
  5. Közös aktivitások szervezése és lebonyolítása a Praktiker Magyarországgal
  6. LOSZ Keddek szervezése és lebonyolítása Ferenczi Éva vezetésével
  7. LOSZ Akadémia szervezése és lebonyolítása Katona Etelka és Láng Bea vezetésével
  8. Külföldi médiumokkal együttműködés kiépítése, folyamatos remittenda gyűjtés és rendszerezés a Szövetség tagjai számára elérhető, használható formában
  9. A Szövetség és a tagok közötti interakció növelése, a honlap folyamatos karbantartása, feltöltése, események aktualizálása Máray Klára vezetésével

 

A fenti projekteken kívül vannak további olyan területek, melyekben szintén igyekszünk segíteni az Elnökség munkáját. Ilyen a Szövetség idei Construma standjának elnevezése, a LOSZ Kedd átnevezése vagy szponzorok keresése a működés finanszírozásához.

 

Továbbá kezdeményeztük például a honlapon lévő kapcsolati űrlap széleskörű népszerűsítését annak érdekében, hogy minél több potenciális megrendelő válassza ezt a módot lakberendező kereséséhez, ezzel is elősegítve a tervező tagok sikeres munkavállalását. Hamarosan ezt célzó tartalmakkal és a projektek részleteivel is találkozhattok online felületeinken.

 

Hompok Melinda

A Junior munkacsoport vezetője