Bemutatjuk a LOSZ Év Lakberendező Teamje pályázati kategóriát!

 

Az Év Lakberendező Teamje a legújabb kategória a LOSZ tradicionális pályázatán, melyet 2012-ben hirdettünk meg legelőször. Előzménye is volt: a Zsűri különdíjat adott egy-egy csapatnak 2010-ben és 2011-ben is a beadott színvonalas munkáért, így megfogalmazódott az igény erre a kategóriára.

 

Az Év Lakberendező Teamje címért összeszokott, vagy csak egy-egy munkára összeálló alkotóközösségek indulnak, akik együtt álmodják meg és valósítják meg a pályázaton bemutatott munkát. Mindig izgalmas nyomon követni, hogy egy-egy csapat milyen módszerekkel dolgozik, hogyan alakítják együtt az enteriőrt.

 

Értékeléskor a Szakmai Zsűri az izgalmas képeket és a benyújtott műszaki dokumentációt együttesen értékeli, és így alakul ki a végleges döntés, melyik alkotóközösség nyeri az idei Év Lakberendező Teamje szakmai díjat. A Közönség ebben a kategóriában is kiválaszthatja a számára legkedvesebb csapatot.

 

A 2015 évi pályázati kiírás a weboldalunkon ITT található!

 

 

Bemutatjuk a tavalyi év nyerteseit:

 

A 2014-es “Év Lakberendező Teamje” pályázat szakmai díját Batu-Weinber Anita és Wein Krisztina munkája kapta:

 

Weinber Anita és Wein Krisztina

 

 

 

A 2014-es “Év Lakberendező Teamje” pályázat közönségdíját a DesignDock&Otthonplane  csapat nyerte a következő munkájával:

 

Design Dock & Otthonplane