A HotSpring masszázsmedencék gyártója a Watkins Wellness hatalmas elismerésben részesítette tagcégünket, a SpaTrend Kft-t! 2017 januárjában, a Portugáliában rendezett konferencián a márka képviseletéért és az ügyfeleknek nyújtott kiváló szolgáltatásért a SpaTrend csapata elnyerte a “Marketing and Retail Excellance Award”-ot!

 

Gratulálunk a SpaTrend Csapatának!

 

 

“Szeretném megosztani Önökkel örömünket. Nagyon nagy megtiszteltetésben lehetett részünk Portugáliában, a HotSpring masszázsmedencék gyártójának éves konferenciáján. Ügyfeleink és az Amerikai partnerünk visszajelzése alapján, a világ legnagyobb és legelismertebb jakuzzi gyártója, a Watkins Wellness megajándékozott minket a “Marketing and Retail Excellene Award” elnevezésű díjával. Az elismerést a HotSpring márka kiváló képviseletéért, kimagasló értékesítési eredményeinkért és az ügyfeleink kiszolgálásáért kaptuk. (Egy cikk is készült ebben a témában.)

 

Folyamatosan arra törekszünk, hogy ügyfeleink a lehető legnagyobb elégedettséggel használhassák a tőlünk vásárolt masszázsmedencéjüket, grillsütőjüket vagy kerti bútorukat. Hírleveleink, rendezvényeink, kiállításaink, magazinunk mind azt a célt szolgálják, hogy partnereinket, ügyfeleinket megfelelően tájékoztassuk, kiszolgálhassuk. Az egész világon híressé vált SpaTrend Expo nevű rendezvényünk sokak elismerését kivívta, és etalon lett a masszázsmedence képviselet szakmai berkein belül.

 

A jövőben is az Ön maximális elégedettségére törekszünk, akár csak néhány napja ismeri cégünket, akár már számos termékünket használja nap mint nap.

 

Szeretnénk egy szívességet kérni Öntől!
Nagyon szeretnénk, ha a kommunikációnk a jövőben is informatív és elegáns lenne. Nagyon sokkal támogatná működésünket, ha segítene nekünk abban, hogy a Google térképünk nagyon sok pozitív véleményt tartalmazzon. Ez a szakmai elismerés valamint a keresőkben való láthatóság szempontjából is fontos számunkra. Ha elégedett velünk és ezt szívesen megosztaná másokkal is, szeretnénk megkérni arra, hogy az alábbi linkre kattintva írjon rólunk egy pozitív hangvételű, néhány soros véleményt. Célunk, hogy az átlagos pontszámunk minél jobban megközelítse az 5-ös számot. Ez szólhat a bemutatótermünkről, a kiszolgálásról, vagy bármiről, amivel elégedett volt nálunk.

 

Szívességét egy egyszeri 5000 Ft-os vásárlási utalvánnyal díjazzuk, amit bármely termékünkre elkölthet (az akciósakra is) akár webáruházunkban, akár nálunk, személyesen . Kérjük, ha a véleményét megírta, küldjön egy emailt a roland.vezse@spatrend.hu email címre, és visszaküldjük Önnek az 5000 Ft-os vásárlási utalványt.

 

Nagyon szépen köszönjük segítségét!

 

Üdvözlettel,

Vezse Roland
SpaTrend Kft.

 

E-mail: roland.vezse@spatrend.hu

U.i.: A Facebook-on is van lehetőség értékelésre.”

 

SpaTrend-marketing01