A Lakberendezők Országos Szövetsége 23 éve dolgozik azon, hogy a legmagasabb szakmai színvonalat képviselje a lakó és közületi belső terek kialakításában. Lakberendezőink és céges tagjaink a kezdetektől együtt dolgoznak belsőépítészekkel, építészekkel – támogatva, segítve őket – hogy a megrendelőknek a legmagasabb szakmai színvonalat biztosítsák. Lakberendezőnek lenni óriási kihívás, feladat és megtiszteltetés. Küldetésünk, hogy a lakberendező szakma elismertsége és megbecsülése még szélesebb körben elterjedjen.

 

LOSZ logo

 

Céljaink érdekében megújulunk! A honlapunk új arculatán már dolgozunk, amely koncepciójának megalkotásában az új logó kapott első helyet.  A LOSZ új logója letisztult, átgondolt, minimalista. Száműztük a színeket: a fekete és fehér a szakmaiságot és profizmust hivatott kifejezni. A LOSZ betűk játéka hűen fejezi ki hivatásunk lényegét: tereket alakítunk ki, és ha kell, át – mindezt mérnöki precizitással, gondosan megtervezve – nem pedig néhány bútor felcserélésével vagy új függönnyel.

 

Az új arculat mögött megújult tartalmat tervezünk. A folyamatos szakmai híreket és összefoglalókat videó tartalmak egészítik ki, és a szűkebb tagság mellett széles lakossági és üzleti elérésre törekszünk. A Szövetség tartalmait, üzenetét igyekszünk minden lakásvásárlást vagy átalakítást tervező megrendelőhöz eljuttatni.

 

A Lakberendezők Országos Szövetségének ereje a tervező és céges tagságunk.
Mint oly sokszor korábban, most is Hozzátok, tagjainkhoz fordulunk kéréssel. A megújulással kitűzött célokat csakis együtt, közösen, összefogva érhetjük el. Kialakítjuk és megosztjuk Veletek az együttműködést támogató online adminisztratív rendszert, ahova a jövőben az eddigieknél egyszerűbben, gyorsabban, átláthatóbban küldhetitek be munkáitokat vagy éppen kéréseiteket. Reményeink szerint az új rendszer segít majd az anyagok összegyűjtésében, rendszerezésében és publikálásának tervezésében.

 

Támogassátok a Szövetséget a fenti törekvésekben!

 

Hamarosan újra jelentkezünk, de minden ötletet és észrevételt nagy szeretettel fogadunk az ismert elérhetőségeinken.

 

 

LOSZ logo

 

A logó Kovács Dóra tervező-grafikus munkája.