Fürdőszoba és Otthoni Wellness kiállítás 2022.

Összefoglaló a második Fürdőszoba és Otthoni Wellness kiállításról

Eseménydús hétvégén vagyunk túl, lezajlott a második fürdőszoba kiállítás. Pénteken három fronton zajlottak konferenciák a kiállítás szakmai napján. A legnagyobb érdeklődés a színpadon, a LOSZ szakmai konferenciáján volt. Céges előadások mellett neves belsőépítészek és kollégák mutatták be munkájukat az érdeklődő tervezőknek.

Több LOSZ tagcég is jelen volt a kiállításon, akik egybehangzóan elégedettek voltak a szakmai és a nagyközönség látogatóinak összetételével és létszámával. Határozottan szebbek és látványosabbak voltak a kiállítói standok, mint két évvel ezelőtt, ami nagy-nagy örömünkre szolgált.

Péntek délután a zárást követően kezdődött az Év Fürdőszobája 2022. pályázat ünnepélyes díjátadója.

 

A pályázat merőben más volt, mint az első kiírás, hiszen konkrét feladatot kaptak a pályázók, azaz a Residence Hotel Balaton négycsillagos szálloda 3 különböző méretű fürdőszobájának megtervezését. A feladat nem volt egyszerű, hiszen alkalmazkodni kellett a megadott szállodai briefhez, figyelembe kellett venni a szobák jelenlegi színvilágát, stílusát és ezen felül kiemelt szerep jutott a megvalósíthatóságnak és nem utolsó sorban mindezt költséghatékonyan kellett megoldani. És ha ennyi kritérium még nem volt elég, meghatároztuk a felhasználható berendezések, kiegészítők körét is.

A nehezített terep ellenére összesen 34 pályamű érkezett be a meghosszabbított leadási határidőig.

A zsűri nehéz helyzetben volt, mert nagyon igényes pályamunkák érkeztek be, néhány pontkülönbséggel alakult ki a végső sorrend.
1. helyezett Mihálydeák Krisztina
2. helyezett Zsákai Gábor
3. helyezett Sallak Andrea
A zsűri különdíjjal jutalmazta Pusztai Márta munkáját, aki a közönségszavazat díját is elnyerte.

Ezúton is gratulálok minden pályázónak, kiemelten a nyerteseknek és kíváncsian várom a szálloda fürdőszobáinak megújulását, melyről reményeim szerint hamarosan hírt adhatunk.

Szombat és vasárnap nagy látogatói létszám és óriási érdeklődés mutatkozott a kiállításon. A LOSZ tervezői kibővített létszámmal adtak tanácsot az előre regisztrált érdeklődők számára.

Az év első szakmai kiállítása nagyon pozitív eredménnyel zárult, sok újdonsággal találkoztunk, komoly érdeklődők keresték meg a tanácsadókat, jó előadásokat hallgattunk és büszkén hirdettük ki a pályázat győzteseit.

Köszönöm a HOMEINFO-nak a felkérést, hogy szakmai támogatói lehettünk a rendezvénynek!

 

Ács Erzsébet
LOSZ elnöke