Irodaházak Éjszakája VIII.

Ilyen volt az Irodaházak Éjszakája VIII

Nyolcadik alkalommal szervezte meg tagcégünk, az Europa Design az Irodaházak Éjszakája című eseményt, amelyre hagyományosan a Design Hét alatt kerül sor.

A pandémia okozta 1 év kihagyás utáni most 4, maga nemében teljesen egyedülálló, hagyományos értelemben véve nem klasszikus irodaházat látogattak meg, amelyek mindegyike csattanós választ ad a járvány alatt és után felvetődő kérdésre: „miért van még szükség irodákra?”.

Ráadásul mindezt úgy, hogy mind a négy irodaház koncepcióját még a covid előtt, bátor döntéssel alkották meg, amelyet a megváltozott igények nagyon gyorsan igazoltak!

Az este 4 helyszíne:

Market 6.0
„A legnagyobb értékünk az ember” – ennek a hitvallásnak az esszenciája a Market 6.0 Irodaház. A tervezés során kulcstényező volt az összetartozás erősítése, ezért itt rengeteg közösségi területet fogunk tudni bejárni és megismerni.

Hermes Schleifmittel
A Budawest irodaházban található német SSC-nél a fiatalos, a digitalizált világnak megfelelő irodai koncepciót fedezhetünk fel!

Tópark
Hogyan kap életre egy betontorzóvá vált beruházás és milyen az élet a Tóparkban, amely olyannyira különbözik koncepciójában és stílusában is az eddig megszokottól? A terület bejárása során az iroda-ingatlanpiaci háttérfolyamatokba is betekintést nyerhetünk.

Publicis
Az Irányi Palotában a Pyxis Nautica Építésziroda által tervezett irodában arra a kérdésre kapunk választ, hogyan került megmentésre a 10 éve ázó bálterem, és hogyan született 21. századi épület hőszivattyús hűtést-fűtéssel, komfortszellőzéssel, lépcsőházi hő- és füstelvezető rendszerrel, LED-világítással?

 

Europa Design – Irodaházak éjszakája