Rovitex - 2019 ősz

2019-es Őszi Rovitex Homedeco és Walldeco

képes beszámoló

 

Rovitex - 2019 őszi kiállításA Rovitex Hungária Kft pécsi székhelye adott otthont a 2019-es őszi kiállításának, szakmai vásárának, amely rég nem látott látogatottsággal és remek hangulatban zajlott. Bemutatásra kerültek az idei év új trendjei, illetve sok meglepetéssel várták hét országból érkező vendégeiket.

Rendezvényük mottója ebben az évben az 1001 éjszaka címet viselte. Vendégeik méltán érezhették, hogy a Rovitex elröpítette őket a kelmék csodálatos világába. A három napos kiállításuk keretében a szombati napon partnereiknek tartott workshopjukon többek között az aktuális szín és lakberendezési trendekről folytattak beszélgetést. A hétfői napon, meghívott lakberendezők segítségével tapasztalatokat cseréltek a jelenleg aktuális trendekkel kapcsolatos témákról, ezen belül a lakberendezési stílusok és a környezettudatosság összefonódása, valamint az uralkodó stílusirányzatok hatása a magyarországi termék értékesítésre.

A Rovitex Homedeco Group saját gyártású textiljeink mellett, bemutatta azokat a márkákat és árukínálatot is melyek forgalmazásával kilenc további országban is jelentős piacvezető.

A partnerek visszajelzései alapján a kiállítás kiemelkedően elnyerte a vendégek tetszését, árukínálat, szervezés és vendéglátás vonatkozásában is.

Fotók: Szita Tamás by Szitafotó