Wellis

A Wellis hatalmas gyárat hoz létre Ózdon!

2020 októbere újabb mérföldkövet hozott a Wellis életébe: 29.000 m2 gyártóterülettel növelte meglévő dabasi telephelyét Ózdon!

 

A magyar vállalat életében a jelentős mérföldkövek 5 évente történnek. 2005-ben saját márka, 2010-ben az első-, majd 2015-ben a második gyártócsarnok megépülése és már több mint 5000 medence a gyártósorokról évente. A márka ismertsége évről évre jelentősen növekedett, napjainkra pedig újabb gyártóegység létesítése vált elengedhetetlenné.

  • A projekt 8,5 milliárd forintos beruházás keretében valósul meg, amelyhez a kormány 3 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást biztosít.
  • Az új gyárterületen csúcstechnológiás nyugat-európai gépparkkal valósítjuk meg a világ legmodernebb medencegyártását!
  • A 2021-ben nyíló telephelyen több mint 800 új kollégának nyújtunk minőségi munkalehetőséget, ezzel újabb 4000 ember megélhetését biztosítva!
  • A dabasi és az ózdi gyártóegységek 1500 munkavállalójával célunk, hogy a következő években 70.000 db-os éves kapacitással a világ top 3 gyártóinak egyike legyünk!

Reméljük, hogy a jelenlegi minőségi stabilitással és a jövőbeli jelentős kapacitásnövekedéssel hozzájárulhatunk az Önök és ügyfeleik maximális elégedettségéhez!

 

Tartson velünk a világsiker felé vezető úton!

 

Wellis csapata

 

Wellis