Bellamo Premium Comfort és Vesta Home partnerség

Bellamo Premium Comfort és Vesta Home partnerség

Új termékcsoportokkal bővült a Bellamo Premium Comfort lakberendezés kínálata

 

Izgalmas és előremutató partnerség vette kezdetét az elmúlt hetekben a Bellamo Premium Comfort és a Vesta Home között, mely révén a 13 éve kül- és beltéri árnyékolási megoldásokat szállító Vesta Home termék- és szolgáltatás kínálata a MaxCity-ben is elérhetővé vált.

A két, a lakberendezés területén évtizedes múlttal rendelkező vállalkozás egy közös projektben egyesíti erőit, így a Bellamo Premium Comfort MaxCity-ben lévő showroom-jában mostantól akár komplex lakberendezési projektek során is a lakberendező szakemberek segítségére lesznek.

Az üzlet kínálata a Vesta Home kül- és beltéri árnyékolástechnikai termékeivel bővült, így mesés függönyök, tapéták, textilek, egyedi igényeket kielégítő rolók és pergolák, lámpák és otthoni wellness termékek is elérhetők a prémium és luxus ülőbútorok, kiegészítő bútorok, étkezőszettek, valamint egyedi falpanelmegoldások mellett.

A cégek képviselői várnak mindenkit szeretettel a törökbálinti MaxCity földszintjén minden nap a Bellamo Premium Comfort megújult bemutatótermében!


Bellamo Premium Comfort és Vesta Home partnerség