Bellamo Premium Comfort és Vesta Home pályázatok díjátadója

Kreatív lakberendezőket díjazott a Bellamo Premium Comfort és a Vesta Home

Izgalmas kültéri pihenési megoldásokkal és showroom enteriőr tervekkel lehetett szert tenni az elismerésre a LOSZ szakmai támogatásával megvalósult kiírásokon.

Nyerteseket hirdetett közös pályázatán a Bellamo Premium Comfort és a Vesta Home Magyarország Zrt. Az “Inspiráló showroom enteriőr 2022” pályázaton indulók a Bellamo Premium Comfort bemutatóterem egy részének enteriőr tervezésére kaptak feladatot, ahol a két cég friss együttműködésének helyszínét kellett megálmodni. A nyertes pályaművet meg is valósítják, így később referenciaként szolgálhat a fődíjjal büszkélkedő lakberendező számára. A Vesta Home egy korábbi, “Kültéri luxus” néven futó pályázatának eredményhirdetését a Covid miatt szintén a most tartották a Bellamo Premium Comfort MaxCity-ben lévő bemutatótermében, ahol a szakma számos képviselője megjelent. Mindkét pályázat a Lakberendezők Országos Szövetségének szakmai támogatását élvezte.

A Zsűri

Bellamo Premium Comfort és Vesta Home pályázatok díjátadója

Június 2.-án a MaxCity-ben tartott közös díjátadó eseményen Horváth Norbert, a Vesta Home Magyarország Zrt. alapító-tulajdonosa és Tancsik Tímea, a Bellamo Premium Comfort kommunikációért felelős munkatársa köszöntötte a meghívottakat, kihirdették a díjazottakat, valamint a nyertes terveket is bemutatták a megjelent szakmai közönségnek.

„Mindig nagy örömmel tölt el, ha egy az esztétikum és a praktikum szempontjából is kiválóan megtervezett otthonba szállíthatunk árnyékolási megoldásokat, így üdítően hatnak számomra az építészekkel, belsőépítészekkel vagy lakberendezőkkel folytatott együttműködések. Bízom benne, hogy a Vesta Home pályázataival és a beérkezett kiváló pályaművek közzétételével további inspirációt tudunk adni nemcsak a szakma képviselői, de az otthonukat szépítő magánemberek számára is” – mondta el az díjátadón Horváth Norbert, a Vesta Home Magyarország Zrt. alapító-tulajdonosa.

“Több mint 10 éve a lakberendezés területén tevékenykedő cégtulajdonosként hiszek abban, hogy a szakma képviselőinek összefogásával értékes partnerségek jönnek létre. Ez a partnerség megtestesülhet egymással jól összehangolható szakterületek, mint például esetünkben a bútorértékesítés és az árnyékolástechnika megoldásainak egy platformra terelésével, de éppúgy ide tartozik a lakberendezők és a fentiek az ügyfelek maximális kiszolgálása érdekében létrejött kooperációja. Ily módon nemcsak a kereskedők között, de a végfelhasználók és kereskedők, ill. lakberendező szolgáltatók között is win-win szituáció alakul ki, tehát mindenki nyer” – köszöntötte üzenetében a meghívottakat Tancsik Gábor, a Bellamo Premium Comfort tulajdonosa.