Tubądzin Design Awards 2022

Salamon Enikő III. helyezést ért el a nemzetközi Tubądzin Design Awards pályázaton!

Salamon Enikő tervezőtagunk nyerte a III. díjat a Tubadzin TDA pályázat III. szakaszának Everyday Design kategóriájában, ezzel bejutott a Grand Prix döntőbe is!

 

A 2022 márciusában meghirdetett nemzetközi pályázatra rekordszámú pályázat érkezett: összesen 1255 versenyző indult, a világ 107 országából. A pályázat 3 szakaszból állt. Salamon Enikő az III. szakasz Everyday Design kategóriában nyújtotta be pályamunkáját.

 

Enikő gratulálunk, nagyon büszkék vagyunk Rád!

Salamon Enikő
Salamon Enikő - Tubądzin Design Awards pályázat
Salamon Enikő

Díjak

  • a díjazott a verseny döntőjébe jut és indul a Grand Prix-ért
  • 200 euro
  • féléves CAD Decor PRO 3.X licenc a pályázat partnerétől, a Cad Project K&A-tól
  • féléves előfizetés az Elle Decoration magazinra

A projekt leírása:

„Egy fiatal házaspár kétszintes 205 nm-es otthonát tervezhettem meg jelen projektemben, ahol a teljes földszint és a duplafokokkal kiszélesített lépcső burkolata Tubadzin Monolith Grand Cave Grey 120×120 cm-es nagylapok lett megálmodva, amely tökéletes alapot adott a ház letisztult, modern-minimalista stílusához.

A klasszikus lakberendezői feladatokon túl megrendelőim rám bízták a minden igényüket kiszolgáló okosotthon megoldás kiválasztását is. Az ismertebb intelligens funkciókon felül – mint a világításvezérlés, hűtés-fűtés-szellőztetés szabályozás, árnyékolás, biztonság és beléptetés – olyan különleges megoldások és megvalósulnak, mint az integrált audio és multimédia rendszer, a függönyök motorikus mozgatása, előre megkomponált általános és hangulatvilágítási minták RGBW LED-ekkel és mozgásérzékelővel, érintéssel működő, rejtett okosotthon vezérlő a konyhasziget munkapult felületén és a zuhanyzó burkolatán, valamint integrált távvezérlésű biokandalló beépítése.

A Tubadzin Design Award pályázatban szereplő előszoba-közlekedő fehér bútorokkal, aszimmetrikus frontokkal, fekete fogantyúkkal és kiegészítőkkel, geometrikus megoldásokkal és egyedi fém elemekkel kialakított harmonikus egységet képez.

A konyha, étkező, nappali sötétebb színvilágú, bronz és rozsdavörös kiegészítőkkel. A világítást süllyesztett mágneses sínrendszer biztosítja látványos, mennyezetre futó LED kiegészítéssel. A nappaliban az óriási, 4.25 méter széles moduláris kanapé egy része nyitott a konyha-étkező felé, és kétszemélyes fekvőfoteles eleme nyújtja azt a kényelmet, amelyet megbízóim kerestek a bútor kiválasztásakor. A földszinten a duplafokokkal kiszélesített egyedi lépcső alatt rejtett tároló található, melyet a garázsból lehet megközelíteni. A lépcsőforduló után burkolatváltás történik, és üvegkorlátos lebegő lépcsőn lehet feljutni a második szintre. Kétoldalt mennyezetre futó LED-ek, és fekete lamellás falburkolat határolják a lépcsőfeljárót, és egy hatalmas függeszték gazdagítja a látványt, amely az óriási ablaknak köszönhetően fényárban úszik.”