Okos nyár a Berkernél

Okos nyár a Berkernél

Otthon, Édes Otthon

Az intelligens otthonokról beszélgettünk Molnár Andival az RTL Klub Édes Otthon című műsorában. Miután általánosságban átbeszéltük, hogy mit is hívunk intelligens otthonnak, a második részben már bepillantottunk egy valódi intelligens otthon működésébe. Végül pedig megmutattuk, hogy az intelligens otthonhoz tartozó Berker kapcsolók, kezelőfelületek hogyan illeszkedhetnek dizájnban is a belső terekhez. A műsor visszanézhető, sőt, most még egy nyereményjáték is kapcsolódik hozzá!

Édes Otthon – I.rész

 

Édes Otthon – II. rész

 

Édes Otthon – III. rész

 


Német minőség, színes formavilág, rangos dizájn díjak

Miért is elégednénk meg azzal, hogy valami tökéletesen működik, ha közben hibátlan funkcionalitása mellett küllemével is hozzájárulhat az igényes belső tér kialakításához. A kapcsolóival számos dizájn díjat elhódító Berker éppen ezt teszi, hiszen a 101 éves múltra visszatekintő német gyártó nemcsak a tartósságot és a minőséget helyezi előtérbe a tervezés és a gyártás során, de nagy hangsúlyt fektet termékeinek anyaghasználatára és formavilágára is. A Homeinfo cikkében is a dizájn és minőség került előtérbe, bemutatva a Berker különleges anyagválasztékát.


Berker Termékbemutató Kártya lakberendezőknek

A Berker Termékbemutató Kártya segítségével kiválaszthatod, hogy melyik kapcsolócsalád illik a legjobban a berendezendő lakás dizájnjához! A kihajtható, méretarányos, 4000 Ft értékű termékbemutató kártyát melyet 1:1 méretben készítettünk el, most ingyenesen megküldjük a regisztráló lakberendezőknek hogy megkönnyítsük a tervezési munkát.