Év fürdőszobája 2024.

Év fürdőszobája 2024.

PÁLYÁZZ A KEDVENCEDDEL!

 

 

Immár negyedik alkalommal hirdetünk tervezői pályázatot a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás kapcsán.

Idén megint egy kicsit más a pályázati kiírás, mert nincsenek kötöttségek, nincs adott alaprajz és nem kell gőzerővel nekiállni a tervezésnek. A feladat, kiválasztani a kedvenc fürdőszobádat, amire büszke vagy és szakmai pályafutásod éke.

Két kategóriában várjuk pályázatodat:

  • az egyik az, amikor a terved valóságot öltött és azt fotókkal is tudod prezentálni.
  • a második kategória az, ami még nem készült el, csak terveken született meg, vagy még nem fejeztétek be a kivitelezést, vagy éppen a végeredmény mégsem olyan lett, amit szívesen dokumentálnál.
    Ebbe a kategóriába bekapcsolódhatnak azok a pályakezdő tervezők is, akik gyakorlásképpen összeállítanak egy fiktív fürdőszobatervet.

Tehát várunk minden tervezőt, aki minimum lakberendező képesítéssel rendelkezik, vagy még lakberendező tanulmányokat folytat, tehát MINDENKIT!

Ha van olyan elkészült munkád, folyamatban lévő, kivitelezés alatt álló kedvenc fürdőszobád, melyben a pályázat támogatóinak bármely terméke megtalálható, ne habozz, add be a pályázatodat!

Ha csak most tervezed a kedvencet, akkor ne felejtsd betervezni a támogatók termékeit, abból is minél többet, hogy nagyobb eséllyel indulj a különdíjakért is.

Egy tervező két pályázattal is indulhat, mindkét kategóriában egy-egy pályamunkával, de semmiképp sem olyannal, mely már más pályázaton is bemutatásra került.

VÁLASZD KI A KEDVENCEDET ÉS MÉRETTESD MEG MAGAD!

 

Ács Erzsébet
LOSZ elnöke