Klasszis TopDesign 2024 - pályázat

Klasszis TopDesign 2024 - pályázat

A Klasszis TopDesign verseny az egyetlen olyan nemzetközi szintű megmérettetés Magyarországon, amely átfogóan foglalkozik a dizájnnal, a vendégélménnyel, és a fenntarthatósággal a vendéglátó- és szállodaiparban. A zsűri tagjai hazai és nemzetközi elismert szakemberek, a verseny díjai a szakma körében nagyra értékeltek, jelentős presztízzsel járnak. Emellett a verseny díjazottjai vonzzák a vendégek figyelmét, így azok az éttermek és szállodák, amelyek közöttük szerepelnek, tovább növelhetik látogatóik számát.

A Klasszis Média kiadásában megjelenő Turizmus Online szerkesztősége 2024-ben ismét meghirdette a hazai Horeca-szakma területén egyedülálló, a hazai szállodásokat, kisebb és nagyobb vendéglátóhelyeket, külső-és belsőépítészeti tervezőket valamint beszállítókat megszólító Klasszis TopDesign szakmai versenyét.

2024-ben kiemelt módon várjuk azon vendéglátóhelyek jelentkezését, amelyek gyakorlatilag nem hiányozhatnak egy turista „bakancslistájáról”, de ugyanúgy közkedveltek a helyi fiatalok vagy fiatalos életérzésű városlakók körében. Vagyis ezek azok a helyek, amelyek nyitva tartástól zárásig, bármely időpontban megtelnek, mert olyan egyéni adottsággal rendelkeznek, amelyek odavonzzák a közönséget. Lehet ez egy kulturális érték, vagy különleges megjelenés, lehet mindez együtt, amelyhez esetleg különleges gasztro-koncepció is társul.

A szálláshelyek esetén pedig ez évi kiemelt kategóriánkban olyan pályázatokat várunk, ahol az adott házhoz egy történet – lehet az valós, vagy kitalált – kapcsolódik, ahol az épület és annak környéke, története inspirálta a tervezést és a megjelenést. Ahol a történet elmesélése és megidézése a design elemekben is nyomon követhető, ahol a vendég megtud valamit érkezését követően az adott házról, és a sztori, amit a ház „elmesél” – érdekes számára és vonzó.

 

Az összes pályázati kategóriát megtalálja a verseny weboldalán >>

Jelentkezési határidő: 2024. szeptember 15.
Pályázatok leadásának határideje: 2024. október 7.


Klasszis TopDesign 2024 - pályázat