LOSZ Őszi Konferencia-2021

Látni a láthatatlant – műszaki innovációk a design nyelvén

Őszi Szakmai Konferencia 2021 – képes összefoglaló

 

 

„Kedves Szervezők, Kollégák és szakmai Partnerek!

Ha statisztikai adatok között kellene megkeresni, hogy mi volt a legjellemzőbb a LOSZ rendhagyó konferenciájára, akkor szerintem a legtöbbször elhangzott szó, az „újra” írná le a legjobban. Szinte minden érkezővel találkoztam és elmondhatom, hogy a „De jó újra látni benneteket!”, „De jó újra itt lenni!”, „Nagyon vártam, hogy újra eljöhessek!” mondatok ismétlődtek.

Az elmúlt időszak bezártsága olyan horderejű társasági eseménnyé emelte a rendezvényt, hogy soha nem látott létszámmal kellett számolni és megküzdeni… és bizony ezúttal sajnos a későbbi időpontban regisztrálók fogadására már nem is volt mód.

Természetesen – mint mindig – a szakmaiság volt a fókuszban. „Látni a láthatatlant – Műszaki innovációk a design nyelvén”. Ezzel az érdekes címmel szólítottak meg bennünket és a kiállítók, előadók is az „újra” élményével ajándékozták meg az érdeklődőket. Újragondolt megoldások, high-tech újítások, újjávarázsolt terek kerültek az előadásaikba, amelyekben ezúttal is azt a magas színvonalat képviselték, amit már megszoktunk. A kiállítói térben is rendelkezésünkre álltak bemutatókkal, technikai információkkal, termékekkel. De érdekes volt hallani a beszámolót arról is, hogy az „újra” jegyében a Salone del Mobile Milano milyen keretek között nyitotta meg kapuit, átalakítva a látogatói attitűdöt, átszervezve a kiállítói tereket és meghúzva azokat a fizikai határokat, amin belül mozogni lehetett.

Nem maradhatott el a hagyományos, nagy népszerűségnek örvendő beszélgetős blokk sem, ami idén a „Márkahűség” címet kapta. A kerekasztal lovagjai értékes gondolatokkal és vicces, mókás sztorikkal járták körül a témát a mi nagy örömünkre.

Köszönet illet mindenkit, aki 2021-ben „újra” megszervezte és koordinálta az eseményt, akik a szakmai „újdonságok” között elkalauzoltak bennünket és végül, de nem utolsó sorban, akik finom ételekkel, italokkal gondoskodtak rólunk.

… és valóban. Jó volt újra látni titeket régi barátok, jó volt találkozni veletek új kollégák és még mindig jó ebbe a folyamatosan megújuló régi közösségbe tartozni.

Üdvözöllek benneteket!”

Molnár Judit

 

Interjú kiemelt támogatóinkkal

Interjú kiállító partnereinkkel

Az LG Interior Excellence 20201 pályázatról