LOSZ-tagkártya kedvezmények

 

LOSZ- tagkártya Silver kártya - Dupla kedvezményA Lakberendezők Országos Szövetségének tagjai olyan tagkártyával rendelkeznek, amely biztosítja, hogy a kártya tulajdonosa országosan több mint 1200 üzletben, szolgáltatóhelyen, illetve webáruházban átlagosan 11,4 százalékkal olcsóbban vásárolhasson különböző termékeket és szolgáltatásokat. Ráadás kedvezmény, hogy a LOSZ-tagkártya egy úgynevezett Silver-kártya (emelt szintű), amely az általános kedvezmények mellett dupla kedvezményt biztosít országosan közel 300 elfogadóhelyen.

 

A kártya és a kedvezmény erőssége, hogy az országban egyedüliként (!) az elfogadóhelyeken az akciós termékekre, illetve szolgáltatásokra is megkapják az alapkedvezmény minimum felét a kártyatulajdonosok, így évi több tízezer – vagy akár több mint százezer – forintot is meg tudnak takarítani családi vásárlásaik során.

 

Néhány kedvezményt adó, nagyobb cég a teljesség igénye nélkül: Agip Benzinkút, Thomas Jeans, Vasedény, Dr. Orto, Pátria Irodaszer, Oázis Kertészet, Cafe Vian, Láng Autóalkatrész,  LBT Kft., KES Papír, Gravír Expressz, Hertz, Duran szendvics, Friday’s, Planet Sushi, Pizza King, Okay Italia, Konkurencia fehérnemű, Ulpius-ház, Novetex, Tajti Music, stb.

 

Kedvezményes vásárlásra az Euro Discount Club matricával ellátott üzletekben, az azon feltüntetett százalék mértékéig van lehetőség. A kártyát a blokkolás, illetve a számlázás előtt kell felmutatni, ekkor az elfogadóhely munkatársa ellenőrzi az érvényességet, adott esetben beolvassa a kártyán szereplő vonalkódot.

 

Az alábbi kereső segítségével akár régiók, akár tevékenységi körök szerint is kereshet az elfogadóhelyek között, hogy a legjobb ajánlatot találja meg.

 

Az EDC Elfogadó Partnerei a kedvezményeket NEM tudják érvényesíteni a következő termékeikre: autópálya-matrica, dohányáru, gyógyszer, LEGO, menetjegy, mobilegyenleg feltöltés, illetve feltöltőkártya, propán-bután gáz, tankönyv, újság.

 

Az EDC Elfogadó Partnerei az akciós termékeikre az alapkedvezménynek csak a FELÉT kötelesek biztosítani. (Azaz pl. 15% esetén csak 7,5%-ot.)

 

Az összes elfogadóhely megjelenítése országos térképen

 

 

 

 

 Elfogadóhely kereső

 

Mielőtt keresni kezdene, tájékoztatjuk, hogy a LOSZ-tagkártya Silver típusú kártya, amely minden helyre kedvezményt biztosít, illetve egyes helyeken dupla kedvezmény igénybevételére jogosítja fel tulajdonosát.

 

Ha budapesti kerületre szeretne keresni, akkor a kerületet arab számmal és pont nélkül írja be a keresőmezőbe!