Geberit Kft.

DESIGN ABLAK – NEMZETKÖZI KITEKINTÉSEK – EGY NYELVET BESZÉLÜNK?

Őszi Szakmai Konferencia 2019


Geberit újdonságok 2019

A Geberit konszern globális jelenlétével Európa piacvezetője az épületgépészetben. 1874-es alapítása óta mindig is a szektor úttörője volt, a vállalat átfogó rendszerű megoldásai új trendeket határoztak meg.

2015 óta a Sanitec-csoport és vele együtt többek közt a Keramag, Kolo és Keramag Design márkák is a Geberithez tartoznak.

A legszembetűnőbb termékpalettánk kibővülése. A szinte teljes termékkört kínáló épületgépészeti rendszerek és megoldások mellett cégcsoportunk mostantól számos kerámiatermék fejlesztését és gyártását is végezni fogja. A kínálat az egyszerű WC-ktől a legmagasabb igényeket kielégítő komplett mosdótér-koncepciókig terjed. Így lehetővé válik számunkra, hogy a legtöbb fürdőszobával kapcsolatban felmerülő igényre megoldást nyújthassunk a vásárlóknak: a falba rejtett bevált rendszertechnológia és know-how, valamint az ízléses kerámiák, fürdőszobabútorok és egyéb tartozékok mind a kínálat részét képezik.

A Geberit Magyarországon kereskedelemmel és műszaki tanácsadással foglalkozik. Minden beépítési környezetre igyekszünk megoldást kínálni, és nagy hangsúlyt fektetünk a szakemberek képzésére is, ezzel téve ügyfeleinket elégedetté.

Geberit Kft.

Geberit Kft.


Geberit Kft.