GROHE - A választás szabadsága

Látni a láthatatlant műszaki innovációk a design nyelvén

Márkák, életérzés és tendenciák az építészetben és az enteriőrökben

Őszi Szakmai Konferencia – 2021


A választás szabadsága: Grohe colors kollekció

GROHE colors kollekció

 

A zseniális pvd-bevonatnak köszönhetően a GROHE termékei – a csapletelepektől a wc-tartályok nyomólapjaiig – hosszú éveken át megőrzik ragyogó felületüket.

Miért ennyivel jobb a pvd bármely más bevonatnál?
GROHE Colors kollekciónk új színeit a PVD-technológia segítségével állítjuk elő. De mitől lesz ennyivel jobb a GROHE PVD-technológiája a hagyományos krómbevonatnál? Először is a PVD-bevonattal előállított színek rendkívül egységes hatást keltenek, mivel minden egyes réteg tökéletesen egyenletesen oszlik el.

A hagyományos galvanizálással kezelt felületek nagyon korlátozott színskálájával szemben a mi PVD-bevonatú felületeink széles színpalettájukkal rugalmasságot és választási lehetőséget kínálnak. Önnek nincs más dolga, mint hogy kiválassza a lakberendezési elképzeléseinek leginkább megfelelőt. A PVD-bevonat nemcsak azt teszi lehetővé számunkra, hogy esztétikailag vonzó színekben kínáljuk termékeinket, hanem azt is, hogy minden eddiginél tartósabbá tegyük ezeket a színeket.

A hosszú évek óta kiemelkedő GROHE minőség és az aprólékos munka eredménye
A bevonat tapadásának meghatározó szerep jut a gyönyörű és tartós felület kialakításában. PVD-eljárásunk a hagyományosnál hatszor erősebb tapadást tesz lehetővé. Egy hagyományos galvanizált felület ezzel egyszerűen nem képes versenyre kelni! Minden csaptelepünk rendkívül ellenálló a karcolásokkal és erős ütésekkel szemben, így garantálva, hogy vásárlóink sok éven át használhassák ezeket a kiváló minőségű csaptelepeket és keverőcsapokat.

A GROHE munkatársainak szenvedélye nem merül ki a fürdőszobákban és konyhákban – a környezetvédelem is szívügyünk. Annak érdekében, hogy a lehető legkörnyezetkímélőbb módon járjunk el, PVD-technológiánk során semmilyen környezetre káros vegyi anyagot nem használunk fel.

Grohe Hungary Kft.


Grohe Hungary Kft.

Kapcsolattartó:

feltöltés alatt…