Villeroy&Boch Magyarország Kft. - Gesa Hansen új színei a Villeroy&Boch-nál - LOSZ Őszi Konferencia 2021

Látni a láthatatlant műszaki innovációk a design nyelvén

Márkák, életérzés és tendenciák az építészetben és az enteriőrökben

Őszi Szakmai Konferencia – 2021


Gesa Hansen új színei a Villeroy&Boch-nál

Artis ráültethető mosdók – új színekben

 

A megfelelő szín megtalálásának a művészete

A szín tükrözi a személyiséget, hangulatot teremt és trendeket határoz meg: a szín a kulcseleme a belsőépítészeti álmok megvalósításának. És szín pedig ma már nem jelent kockázatot a fürdőszobában sem. Ez elég jó ok arra, hogy a kéttónusú Artis mosdócsalád új színeivel kényeztesse magát: az Indian Summer, Sage Green, Rust és Bordeaux buja színekkel hódítja meg a mosdó területét.

A német-dán tervező, Gesa Hansen által létrehozott Artis színpaletta minden fürdőszobához megfelelő választás lehet.

„Számomra a szín a termék lelke. A szín annyi érzelmet ébreszthet, és gyakorlatilag mindent megváltoztathat: a szoba hangulatát, méreteit vagy meghatározását” – így jellemzi Gesa Hansen a szín hatását a belsőépítészetben. Gesa létrehozott egy holisztikus színkoncepciót, inspiráló árnyalatokkal mindenkinek, aki különleges árnyalatba akarja meríteni fürdőszobáját. Az új színek mellett az óceán, a köd és a por meglévő tónusainak még továbbra is szerepe van. A palettához csatlakozott a klasszikus fehér, valamint a szénfekete és a francia vászon semleges árnyalatai. A kéttónusú koncepció a kilenc színnél továbbra is megmarad: míg a külső színesebbé teszi a fürdőszobát, a belső tér a fényes fehérrel kápráztat el. A precíz körbefutó él még élénkebbé teszi a kontrasztot, miközben hangsúlyozza a kiváló minőségű TitanCeram ráültethető mosdók finom megjelenését.

Formák és színek szimfóniája

Az Artis ráültethető mosdók négyféle formában kaphatók – kerek, ovális, négyzet alakú, téglalap alakú -, és kombinálhatók a Finion és a Legato kollekció bútoraival.

A tökéletes kiegészítő: egy kád színes összehangolt panellel a Color on Demand koncepcióból. Így az Artis nem csak egyedi színfoltokat ad hozzá, hanem megalapozza a jól megkomponált színkompozíciókat is. Egyébként a kisebb vendég fürdőszobák is tökéletes játszóterek lehetnek a színek számára. Az Artis itt maradandó benyomást hagy a látogatók körében, és ezt a gyakran az alábecsült szobát otthon névjegykártyájává alakítja.

Gesa Hansen, színszakértő

Gesa Hansen a weimari Bauhaus-Universitätben tanult dizájnt, és az AD Magazin a világ 200 legnagyobb befolyásos tervezője között tartja számon. A színek a tökéletes módja a hangulatteremtésnek és az egyéniség kifejezésére. Gesa hosszú évek óta sikeresen együttműködik a Villeroy & Boch-al, elsősorban a fürdőszobai színek megalkotásában.

Villeroy&Boch Magyarország Kft.


Villeroy&Boch Magyarország Kft.

Kapcsolattartó:

Fehér Erzsébet
Feher.Erzsebet@villeroy-boch.com