A Patinás Lámpa hagyományteremtő pályázatot hirdet építészek, belsőépítészek, lakberendezők és enteriőrtervezők részére, “Az otthon ékszere a lámpa” címen.

 

A pályázat tárgya: A cég által tervezett és gyártott lámpák bemutatása egyedi enteriőrökben.

 

A pályázat célja: Rávilágítani arra, amit legtöbbször elfelejtünk: bármilyen szép egy otthon, a nem megfelelő lámpa lerontja azt. Bemutatni, hogyan lehet igazán elegáns egy helyiség – szem előtt tartva a modern letisztult formákat, de ötvözve három stílus valamelyikével (Art-deco, Szecesszió, Barokk/Klasszikus). A három stílus formáinak és színeinek kombinációjával, hogyan tehetünk egy modern helyiséget izgalmassá.

 

A pályázatra jelentkezhet építész, belsőépítész, lakberendező és enteriőrtervező egyaránt.
A pályázók regisztrációt követően részletes útmutatást, tanácsadást kapnak a kiírótól. Továbbá minden technikai eszközt a pályázó részére biztosítanak, úgy, mint: nyomtatott katalógust, digitális katalógust, technikai-műszaki rajzokat, termékleírást, szakmai konzultációt.

 

A pályaművek díjazása:
A nyertes díja nettó 1 Millió forint összegű díj, továbbá 1 éven keresztül nyomtatott és digitális sajtóban való megjelenés, melynek költségeit a kiíró vállalja.

 

A pályázat meghirdetésének időpontja: 2015. november
A pályaművek leadásának határideje: 2017. március 31.
A pályázat eredményének kihirdetése és ünnepélyes díjátadás 2017. május.

 

Regisztrálni a patinas7@patinas.hu címen lehet az alábbi adatokkal: Név, e-mail cím, postacím, telefonszám, beadó státusza, jelige!

 

A részletes kiírást a Patinás Lámpa weboldalán lehet megtalálni.  

 

Az otthon ékszere a lámpa pályázat