Gastro Design Award 2017 – ahogy még sosem láttad

Hotel, restaurant & more

 

 

Update:

Július első napjaival lezárult a pályázati időszak Gastro Design Award 2017 elnevezésű, hazai éttermeseket, szállodásokat, belső építészeket, designereket megszólító versenyre, amelyre idén 73 pályázat érkezett.

Turizmus Online – Nagy verseny várható az idei Gastro Designon

 

 

Eredetiség, kreativitás, érthetőség, átláthatóság, a kivitelezés minősége, a pályázati munka esztétikai és funkcionális minőségének összhangja – ezek versenyünk főbb szempontjai, amelyek alapján meghirdetjük idei GastroDesign versenyünket, amelyen hazai szállodák, éttermek, kávéházak, bárok, bisztrók, sörözők, csárdák valamint szállodák kisebb-nagyobb vendéglátóegységei vehetnek részt.

 

A verseny célja, hogy felhívja a figyelmet az éttermi és a szállodai vendéglátás arculatának, megjelenésének fontosságára, a vendéglátó ipari kommunikációban alkalmazott vizuális, design és belsőépítészeti elemek minőségének kiemelt szerepére, és arra, hogy a vendégoldal területéről mennyire fontos és meghatározó az adott vendéglátóegység megjelenése.

 

Amiben idén más lesz ez a verseny, mint a korábban rendezettek: annyira sikeressé vált ez a programunk -amelyet a kezdetek óta, azaz négy éve a Turizmus Trend és Vendég & Hotel szaklap égisze alatt hirdetünk meg-, hogy híre ment külföldre, ezért a világon ismert és elismert, nemzetközi szakértőket hívhattunk idén a zsűri tagjai közé, akik a hazai szakmédia képviselőivel közösen bírálják majd el a beérkezett pályamunkákat. A pályázati időt meghosszabbítottuk, most kereken két hónap áll rendelkezésre a pályázóknak, hogy összeállítsák és beadhassák pályamunkáikat.

 

És idén először a Terv-Concept kategória indításával lehetőséget adunk fiatal, pályakezdő tervezőknek, belső építészeknek, designereknek, hogy bemutatkozzanak munkáikkal a nemzetközi és hazai zsűrinek, megismerjék a nevüket, első munkáikat, stílusukat.

 

Tavaly különben annyira jól sikerült az őszi díjátadó rendezvényünk, hogy idén sem adjuk alább: exkluzív körülmények közt rendezzük a gálavacsorával, zenés-táncos programmal egybekötött díjátadót.

 

Két főkategóriában várjuk a nevezéseket: Gastro és Szálloda témában. Ezeken belül alkategóriákat jelöltünk ki a belsőépítészet és a design területén. 

 

A zsűri:
A zsűri elnöke:
– Varró Zoltán designer, belsőépítész, VarroDesign

 

A zsűri tagjai:

 • Adele Gutman, USA, New York, Library Hotel Collection, Vice President
 • Monica Ortiz, Mexikó, Rosewood Mayakoba Resort, Director
 • David Mulin, Franciaország, St. Reggis Hotel Punta Mita, F ß B Director
 • Katusák Péter, Dubaj, W Hotel Dubai, General Manager
 • Martinkó József, Octogon építészeti magazin, vezető szerkesztő
 • Pásztor Erika Katalina, epiteszforum.hu, főszerkesztő
 • Bakody Katalin, magyarországi JAB Csoport, igazgató
 • Ács Erzsébet, Lakberendezők Országos Szövetsége, elnök
 • Krémer Julianna, PPH Média, művészeti vezető
 • Szigeti Péter, PPH Media, tartalomfejlesztési vezető
 • Vágó Ágnes, Vendég & Hotel, felelős szerkesztő

 

 

Részletes információ és versenykiírás a gastrodesignaward.hu honlapon.

 

 

Gastro Design Award 2017