AMASHOP Kft.

AMASHOP Kft.


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

Tel.: +36 20 434 0436; +36 20 457 8541
E-mail: info@amashop.hu
Cím: 1132 Budapest Viktor Hugo utca 41. 1. em. 1

 

www.amashop.hu

Az AMA Shop Kft. igényes üzletek belsőépítészeti tervezésével, üzletberendezések fejlesztésével, üzletberendezések gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.
Több mint 13 éve működünk közre sikeres üzletberendezési projektek megvalósításában Magyarországon és Európa számos országában.
Célunk hogy az üzletberendezés terén szerzett sok éves tapasztalatunkkal, innovatív látásmódunkkal és kreatív üzletberendezési megoldásainkkal segítsük ügyfeleinket egyedülálló üzletberendezések tervezésében és megvalósításában, hogy üzleteik kiemelkedjenek az üzletek sokaságából, igazodjanak a modern vásárlói igényekhez és hatékonyan növeljék az értékesítést és felejthetetlen vásárlói élményt nyújtsanak.
Az üzletek belsőépítészeti tervezésénél, és az egyedi üzletberendezési megoldások fejlesztésénél a vevői igényekre fókuszálunk, szem előtt tartva a márka egyediségét, az üzlettulajdonosok értékesítési céljait, a költséghatékonyságot, a hosszú távú rugalmasságot és fenntarthatóságot.
Különleges üzletberendezési megoldásokkal, kreatív alaprajzi elrendezéssel, egyedi bútorok és termékbemutatók tervezésével, innovatív termékmegvilágítási ötletekkel, korszerű alapanyagok és műszaki megoldások alkalmazásával, segítjük ügyfeleinket egyedi és kiemelkedő enteriőrök létrehozásában.
Szakmai csapatunk biztosítja a projekt gyors és költséghatékony lebonyolítását, építészeink és belsőépítészeink gondoskodnak az elképzelések kreatív megvalósításáról, faipari mérnökeink, gyártás-előkészítőink és szakértő szerelőcsapatunk pedig garantálják a színvonalas kivitelezést.

Szolgáltatásaink:
• Üzletberendezés tervezés
• Üzletberendezés gyártás és forgalmazás
• Éttermek, kávézók, konferenciatermek, szálláshelyek, irodák tervezése
• Projektmenedzsment
• Aftersales – bővítés, fejlesztés
• Eladást ösztönző látványtervezés – merchandising

Büszkék vagyunk a munkáinkra, ügyfeleinkkel ápolt szoros kapcsolatunkra, közös fejlesztéseinkre, amelyek során megrendelőink üzleteit dinamikus élő belsőépítészeti terekké alakítjuk és hozzájárulunk ügyfeleink üzleti sikeréhez.

AMASHOP Kft.

KÉPEK