Bellamo Premium Comfort

Bellamo Premium Comfort


Céges Tag
Törökbálint | Magyarország

 

H-2045 Törökbálint, Tópark utca 1/a.
Max City, Földszint 31/A

+36 30/868-2294
info@desedehungary.hu

Hétfő – szombat: 10:00 – 20:00
Vasárnap: 10:00 – 19:00

facebook.com/deSedeHungary
instagram.com/de_sede_hungary

www.bellamopremium.huwww.desedehungary.hu

A Bellamo Premium Comfort a de Sede svájci prémium minőségű, kézműves bútorok kizárólagos magyarországi forgalmazója, valamint a Lengyel Gala Collezzione márka értékesítője a Max Cityben. Az üzlet megnyitásával célunk olyan, hosszú múltra visszatekintő és kiváló minőséget képviselő gyártók kínálatának elérhetővé tétele volt a hazai vásárlók számára, amelyek a kivételes luxus és elegancia képviselői az ülőbútorok terén, és minden szempontból kielégítik az első osztályú kényelemre vágyók igényeit és elvárásait.

A 2020-ban 55 éves múltra visszatekintő, elismert nemzetközi bútortervezőkkel együtt dolgozó de Sede svájci kézműves manufaktúra luxuskivitelű ülőbútorai először tekinthetők meg, tapinthatók és próbálhatók ki Magyarországon üzletünkben, a Bellamo Premium Comfort bemutatóteremben. A több esetben dizájndíj nyertes alkotások nemcsak első osztályú alapanyagaikkal, a kifinomult és kézműves mestermunka egyediségét magukon viselő megjelenésükkel, valamint innovatív szerkezeti megoldásaikkal hódítanak, de kényelmi funkcióik is feledhetetlen élményt nyújtanak használóik számára mind otthon, mind irodahelyiségekben vagy hotelek, éttermek és más, akár közösségi helyek exkluzív enteriőrt kívánó tereiben.

A kiállított bútorok mellett állandó kiállításként jelen vannak a mai kortárs művészet képviselője, Németh Emese / MESKA / alkotásai, melyek a hét minden napján megtekinthetők a 400 m2-es földszinti bemutatótermünkben.

Lakberendezők és belsőépítészek számára előzetes időpont egyeztetés alapján részleteiben is szívesen bemutatjuk a gyártót és világszerte kedvelt termékeit. Honlapunkon az érdeklődők a konkrét elemek, ill. a vágyott bőrök és szövetek kiválasztásával előzetes ajánlatkérést is indíthatnak.

Főbb forgalmazott márkák: de Sede, Gala Collezione, Meska.

Bellamo Premium Comfort

TERMÉKEK

KÉPEK