Grohe Hungary Kft.

Grohe Hungary Kft.


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

Képviselő: Kovács Kevin

+36 30 913 6570
kevin.kovacs@grohe.com

 

www.grohe.com

A GROHE termékei kiváló minőségű anyagokból készülnek, a víz gazdaságos és ökológiailag optimális használatát kiváló designnal és kitűnő technológiával ötvözik. A fürdőszoba és a konyha már nem kizárólag funkcionális helyiségek, hanem a mindennapi események középpontjává váltak. Az emberek élvezik az ott eltöltött időt és olyan termékekre van szükségük, amelyek ezt az érzést még inkább felerősítik.

Best in Test- vagyis a tesztelések legjobbja: Mi a GROHE-nál úgy gondoljuk, hogy a sokrétű tesztek, a legkeményebb minőségű előírások sem elegendőek. A GROHE folyamatos kihívás elé állítja magát a termékfejlesztés, technológia és minőség terén azáltal, hogy a termékeit elismert tesztelő intézetekkel, mint például a TÜV SÜD vagy az LGA (Németország) tesztelteti a konkurens márkákkal szemben.

A GROHE SilkMove ® egyértelműen teszt győztes: A német TÜV SÜD széleskörű tartóssági tesztet végzett az egykaros, keverős csaptelepek terén, melynek során a termékek mechanikai elhasználódását vizsgálta 9 ismert csaptelepgyártó termékei közül. A teszt egy több fős család által 20 évig használt csaptelep szimulációját jelentette. A DIN EN 817 és a NF 077 előírások szerint végigvittek egy 70 000-es tesztelési ciklust, mely az adott csaptelep 210 000-szeri nyitását/zárását és 140 000-szeri hideg/melegvíz használatát jelentette. Az eredmény: A GROHE az egyértelmű győztes. Ez a meggyőző teljesítmény, kiváló minőségű kerámiabetéteinknek köszönhető, mely legtöbb egykaros csaptelepünk része, valamint a GROHE SilkMove ® technológia eredménye.

Grohe Hungary Kft.

KÉPEK