Kludi Szerelvények Kft.

Kludi Szerelvények Kft.


Céges Tag
Diósd | Magyarország

 

H-2049 Diósd, Homokbánya u. 75.

Hotline: +36 80 200 313
+36 23 886 400
Fax: +36 23 886 430
info@kludi.hu

www.kludi.com

A KLUDI 80 éves múlttal és tapasztalattal rendelkező német családi cég. Európai gyáraiban több, mint 1000 dolgozójával és 100 millió eurós forgalmával egyike a legnagyobb csapgyártó vállalkozásoknak. A KLUDI a minőség és a folyamatos innováció elkötelezettje. Termékei a legkorszerűbb gyártási technológia és a legújabb fejlesztési eredmények alkalmazásával készülnek. A KLUDI csapokat a kiváló minőség, funkcionalitás, zajtalan működés és hosszú élettartam jellemzi, továbbá a legszigorúbb egészségügyi előírásokat is kielégítik. Fürdőszobai armatúrái között a letisztult vonalú, időtálló formák mellett az aktuális trendek szellemében készült csapok is megtalálhatók. A KLUDI a konyhai csapok területén az egyik legnagyobb vállalat Európában, csapjai különleges tulajdonságaival segítik, egyszerűsítik a háziasszony munkáját.

A KLUDI egyike azoknak a ritka cégeknek, amelyek a csapok hazai forgalmazáshoz szükséges minden engedéllyel, és az EU előírások szerinti Megfelelőségi Tanúsítvánnyal is rendelkeznek.

Rendkívül széles partnerhálózatunk mellett diósdi bemutatótermünkben teljes termékválasztékunkkal, szaktanácsadással és design könyvtárunkkal állunk minden kedves érdeklődő rendelkezésére.

KÉPEK