Kolibri Art Studio Europe Kft.

Kolibri Art Studio Europe Kft.


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

+36 30 384 1104
bernard@kolibriartstudio.com
Tulajdonos: Bernard Barna Fekete

Bemutatóterem:
BernArt Galéria – 1024 Budapest, Margit körút 35.

facebook.com/kolibriartstudioeurope
instagram.com/kolibriartstudio/

www.kolibriartstudioeu.com

Üdvözöljük az Érzékek Forradalmában!
Fedezze fel az amerikai pop-art különlegességét a Kolibri Art Studio Europe Kft. egyedi kínálatában.
Tudta, hogy rengeteg híresség és politikai személyiség hódol az amerikai pop-art festmények gyűjtésének?
Többek között Barack Obama, Tom Hanks, Elton John, Madonna, III. Károly brit király, és még sokan mások.

Lépjen be Ön is ebbe az egyedülálló és vibráló világba, ahol a művészet találkozik a kifinomultsággal!
Magyarországon, ahol a gazdag történelmi és kulturális hagyományok mellett egyre növekvő mértékben a modernitás is jelen van, az amerikai pop-art stílusú festmények kiválóan illeszkednek a dinamikus, változatos környezetbe.

Miért válassza az amerikai pop-art alkotásokat?
★ Vibráló, élettel teli színek: Hozza be otthonába az élet energiáját és dinamizmusát a pop-art lenyűgöző palettájával! Minden festményünk magában hordozza azokat a színeket, amelyek felpezsdítik a környezetét és kifejezik az Ön egyedi stílusát.
★ Kultúra és kreativitás egyesülése: Az amerikai pop-art művészet egyedi ötvözete a popkultúrának és a művészi kreativitásnak. Hollywoodi ikonok, zenekarok és popkulturális jelképek találkoznak a vásznon, egy olyan élményt teremtve, amely összehozza a múltat és a jelent. Mivel ezek a témák és figurák szinte mindenki számára ismerősek, ezért a magyar közönség számára is könnyebb az azonosulás a festményekkel.
★ Exkluzív együttműködés kiemelkedő művészekkel: A közép-kelet-európai régióban kizárólag nálunk érhetők el olyan világhírű művészek alkotásai, mint Romero Britto, Charles Fazzino, SHAG – Josh Agle, Norman Rockwell és J. C. Leyendecker. Minden alkotás egy kis szeletet hoz el Önnek az Amerikai Álomból. A festmények minőségét a művészek személyes szignója és a múzeumok hitelesítése biztosítja, így azok valódi műalkotásként kerülnek értékbecslésre.
★ Lakberendezés, amely beszél: Legyen otthona stílusának és személyiségének egyedi karaktere! Az amerikai pop-art stílusú festmények egyedülálló karaktert kölcsönöznek az enteriőrnek, létrehozva egy olyan művészeti hatást, amely szinte beszél mindenkihez.
★ Innováció és elegancia: Mindegyik műalkotásunk kifinomult kivitelezéssel készül, 100% pamut alapanyagú múzeum-tábla művészeti papíron, garantálva a magas minőséget és a hosszan tartó szépséget. A művészek az aláírásukkal hitelesítenek minden festményt, így azok értékállóak lesznek, és a limitált elérhetőségüknek köszönhetően az áruk a közeljövőben nagy valószínűséggel a többszörösére fog emelkedni.

Az amerikai pop-art stílus Magyarországon nem csupán művészeti kifejezésmód, hanem egy olyan élmény, amely összeköti a múltat és a jelenkort, a kultúrát és a szórakozást, miközben új és izgalmas perspektívát nyit a művészet iránt érdeklődők előtt. Csatlakozzon a Kolibri Art Studio Europe Kft.-hez, ahol a művészet és a stílus találkozik egymással, így otthona egyedi történetet mesélhet el minden látogató számára!

Nem véletlen, hogy az általunk képviselt művészek képei megtalálhatók olyan óriásvállalatok irodáiban is, mint a BMW, a Mattel, vagy a Coca Cola. Sőt, festőinket világhírű filmstúdiók (Disney, Warner Bros., Paramount Pictures) is rendszeresen alkalmazzák művészeti tervezés céljából.

Készüljön fel arra, hogy az otthona ne csak egy átlagos hely legyen, hanem egy életre szóló kaland!
Látogasson el honlapunkra a www.kolibriartstudioeu.com címen, és merüljön el az amerikai pop-art varázslatos világában még ma!

Kolibri Art Studio Europe Kft.

KÉPEK