Ledlámpaház

Ledlámpaház


Céges Tag
Budapest, Szolnok | Magyarország

 

+36 70 366 3887
rendeles@ledlampahaz.hu

Szaküzleteink:
Budapest: 1083 Budapest, Práter utca 34.
Szolnok: 5000 Szolnok, Ady Endre út 27.

facebook.com/ledlampahaz

www.ledlampahaz.hu

A Ledlámpaház a ledes ledjobb választás ha…

olyan üzletet keresel, ahol mindent megtalálsz, ami led világítástechnika és szereted, ha nem csak kiváló minőségű termékek közül válogathatsz, hanem szakszerű segítséget is kapsz a választásban! Nálunk ezt mind megkaphatod, hiszen közel 10 éve szolgáljuk ki partnereinket ledes fényforrásokkal, lámpákkal, tartozékokkal. Folyamatosan fejlődő webáruházunkban átfogó képet kapsz teljes termékkínálatunkról, személyesen pedig megtalálsz minket szaküzleteinkben Budapesten (a Corvin-negyednél) és Szolnokon.

Webáruházunkban jelenleg is több, mint 6000 terméket találsz…

ha pedig még mindig keresed a megfelelő lámpát, termékkatalógusainkban további kínálattal ismerkedhetsz meg. Odafigyelünk, hogy kizárólag magas minőségű, kipróbált márkákat, megbízható, több év garanciával bíró termékeket forgalmazzunk.

Rengeteg termék egy helyen – de mik is azok pontosan?

LUMINES alumínium led szalag profilok

Ha modern, esztétikus világítás kerül szóba, mindenképp meg kell említeni a led szalagból és led profilból tervezhető fantasztikus kompozíciókat. A LUMINES led profilokat közvetlenül az európai gyártótól szerezzük be – megfelelnek minden Európában meghatározott szigorú normának és szabványnak.

Led profil kínálatunk több, mint 40 féle profil családból áll – különböző színekben, méretekben és több száz kiegészítővel. Alkalmazási lehetőségük nagyon sokoldalú: legyen az süllyesztett, vagy felületre szerelt, mennyezeti, fali, padló vagy lépcsővilágítás, esetleg függesztett világítás, mindenhez meg fogod találni a megfelelő típust.

A sokféle variációnak köszönhetően számos minimalista és modern kompozíció tervezésére lehetőség van. Az esztétika mellett a szalag védelmében is fontos szerepet játszanak, többek között biztosítják annak megfelelő hűtését. Az átlagos profiloknál a LUMINES led profiloknak 30-50%-al nagyobb az anyagvastagsága, így a led szalag hőleadása nagyobb lesz és az élettartalma hosszabb.

COLORS® led szalagok

2020-ban cégünk elköteleződött a kiváló minőségű COLORS® led szalagok értékesítése mellett és a gyártó hivatalos magyarországi nagykereskedői lettünk. A COLORS® egyike Kína nagy led szalag gyártóinak és a 4. legnagyobb Neon Flex gyártója. Minden egyes termékük saját gyártósorukon készül, a legkiválóbb alapanyagokból, folyamatos ellenőrzés és tesztelés mellett. Az igényes, minőségi világításhoz elengedhetetlen, hogy a „no name” szalagok helyett egy világszínvonalú, a nevét felvállaló márka led szalagjaival dolgozzunk.

Bármilyen célra is keresel led szalagot, nálunk biztosan megtalálod – akár fő, akár hangulatvilágításra van szükséged, bármilyen kívánság teljesítéséhez megkeressük a megoldást.

Design lámpáink – design és funkcionalitás

Egy enteriőrnek (legyen az modern vagy klasszikus stílus) nem csak kiváló kiegészítője, hanem elengedhetetlen tartozéka a design-al megegyező világítás. Design lámpáink között minden stílushoz és minden helységhez megtalálod a tökéleteset. Kedvenc márkáink mind európai, megbízható gyártótól érkeznek, amik minőségileg és megjelenésben is minden igényt kielégítenek. Válogass a lengyel KAJA és Maxlight vagy a dán designerek által tervezett Nordlux lámpák közül. Ha pedig valami igazán különlegeset keresel, kézzel, egyedileg készült betonlámpáink között fogod megtalálni a szoba díszét.

Termékkatalógusaink INNEN letölthetők.

Ledlámpaház

KÉPEK