Rábalux Magyarország Kft.

Rábalux Magyarország Kft.


Céges Tag
Győr | Magyarország

 

Kapcsolattartó:
Horváth Adrienn
+36 70 371 8730
adrienn.horvath@rabalux.com

Bemutatótermünk:
H-9027 Győr, Körtefa utca 5.

www.rabalux.hu

A Rábalux immáron 30 éve van jelen a lakossági világítástechnikai piacon. Az 1993-ban, kis családi cégként induló vállalkozás mára egy stabil alapokkal bíró nemzetközi cégcsoporttá nőtte ki magát, így folyamatos fejlődésünk révén mára megkerülhetetlen szereplői vagyunk a lakossági világítástechnikai piacnak, ahol partnereinkkel szoros együttműködésben a fogyasztói igények legmagasabb szintű kiszolgálására törekszünk.

Évente megújuló, a nemzetközi lakberendezési trendeket követő, több mint 2000 termékből álló portfóliónkban megtalálhatóak lámpák, fényforrások és okos világítási megoldások széles választéka, amelyek teljeskörűen lefedik a lakossági világítástechnikai igényeket, legyen szó kültéri lámpákról, smart termékekről, különböző típusú és stílusú beltéri lámpákról, gyermek- és dekorációs lámpákról, valamint energiatakarékos világításról és fényforrásokról.

Termékszortimentünkben évről évre egyre nagyobb hangsúlyt kapnak saját designer csapatunk által tervezett, egyedi termékeink is, hiszen egyre nő az igény az exkluzív világítástechnikai eszközök iránt, melyek már nem csupán világítótestként szolgálnak, hanem az adott enteriőr stílusának szerves részét képezik. Szakembereink a technológiai újításokon túl a formatervezésre is kiemelt figyelmet fordítanak. A lámpa többé nem egyszerű lámpa, hanem lakberendezési tárgy is, mely egy átgondolt koncepció része.

Csapatunk legfőbb törekvése, hogy mind technológiai, mind pedig esztétikai szempontból újat, egyedit és izgalmasat alkosson, hiszen szenvedélyünk a lámpák iránt töretlen. Termékfejlesztésünk egyik fő irányvonala – a hagyományos termékszortiment megtartása és változó fogyasztói igényekhez igazítása mellett – az új trendek létrehozása. Ehhez a koncepcióhoz illeszkednek nyomtatott és online katalógusaink, kiállítótereink, melyek nem önállóan, hanem különböző stílusú enteriőrök részeként mutatják be a tervező csapatunk által megálmodott világítótesteket. Célkitűzésünk, hogy ne csupán értékesítsünk, hanem inspiráljunk és ízlést formáljunk.

Rábalux – Beragyogja otthonát!

Rábalux Magyarország Kft.

KÉPEK