Rollstar Árnyékolástechnika

Rollstar Árnyékolástechnika


Céges Tag
Budapest | Magyarország

Központ és üzem:
1047 Budapest, Schweidel József u. 4.
+36 20 333 9062
info@rollstar.hu

Bemutatótermek:
Rollstar Budapest
1133 Budapest, Váci út 94.
+36 20 489 8600
bemutato@rollstar.hu

Rollstar Siófok
8600 Siófok, Széchenyi u. 18.
+36 20 489 8601
siofok@rollstar.hu

facebook.com/rollstar.hu
instagram.com/rollstar_arnyekolastechnika
youtube.com/@rollstararnyekolastechnika

www.rollstar.hu

Rollstar árnyékolók: a Napra és az egyedi igényekre tervezve

Tudjuk, hogy a lakberendező, a belsőépítész minden munkájával egy újabb világot teremt, megrendelője egyéniségére, igényeire szabja az enteriőrt. A Rollstar is erre esküszik harminc éve, ezért gyártjuk kül- és beltéri árnyékolástechnikai termékeinket milliméterpontosan, egyedi igények alapján. Gombnyomásra leereszkedő alumínium redőny? Pergola kültéri szobaként? Modern sávroló? Extrákkal felszerelt napellenző? Házba, lakásba, irodába, vendéglátóhelyekre? Amit Ön megtervezett, azt a Rollstar megvalósítja!

☀︎ Mára évente közel húszezer árnyékolástechnikai termék, köztük pergola, alumínium redőny, napellenző, pliszéfüggöny, roletta, reluxa, zsaluzia kerül ki társaságunk gyártóüzeméből. 2024-ben három napellenzőnk is megkapta a kitüntető Magyar Termék díjat.
☀︎ A korszerű technológiai eljárásoknak és alapanyoknak köszönhetően árnyékolóink esztétikusak, komfortosak, biztonságosak, hosszú távú és értéknövelő befektetésnek tekinthetők.
☀︎ Vállalatcsoportunk az árnyékolástechnikai eszközök automatizálásában élenjáró német cég képviseletét is magáénak tudhatja, így az árnyékolástechnika az okosotthon részévé válhat.

Miért jó a Rollstarral dolgozni?
☀︎ Egyedi gyártás, saját fejlesztés, a tervezéstől a helyszíni telepítésig egy kézben tudhatja nálunk a projektet.
☀︎ Szaktanácsadással segítjük a munkát, minden árnyékolási kihívásra megvan a válaszunk.
☀︎ A Rollstar központi üzemében és bemutatótermeiben kipróbálhatja az árnyékolókat és több száz színmintát böngészhet végig, hogy a legmegfelelőbb árnyékolástechnikai terméket tervezhesse meg.
☀︎ A Budapesttől távoli városokban dolgozó lakberendezőknek sem kell lemondania a Rollstar árnyékolókról, hisz az egész országot behálózó viszonteladói hálózatunk, területi képviselőink segítik munkájukat.

Rollstar Árnyékolástechnika

KÉPEK