roomfive

roomfive


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

Bemutatóterem: H-1139 Budapest, Frangepán utca 12-14.

+36 1 510 0557
hello@roomfive.hu

facebook.com/Roomfive-Dressing-your-home
instagram.com/roomfive_home

www.roomfive.hu

Mi vagyunk a roomfive

Érezd magad otthon nálunk! Folyamatosan változó világunkban egyre fontosabbá válik, hogy legyen egy hely, ahol otthon érzed magad. Persze ez az érzés mindenki számára mást jelenthet, ezért arra bíztatunk, hogy alakítsd olyan otthonná a lakásod, ahogy neked a leginkább tetszik! Különleges brandjeink és egyedülálló dizájnjaink segítenek neked, hogy otthonod ne csak a tökéletes pihenőhellyé, hanem személyes ízlésed kifejezésének terévé is válhasson.

A roomfive elnevezése magából a koncepcióból ered, mivel a legtöbb otthonban megtalálható öt szobára kínálunk termékeket: hálószoba, fürdőszoba, nappali, gyerekszoba és konyha.
Termékpalettánk sokszínűségének köszönhetően számos lakberendezési stílusirányzat igényeinek tudunk eleget tenni. A divatorientált háló- és fürdőszobatextil márkáink, mint az ESSENZA, a Marc O’Polo Home, az Esprit Home, a Pip Studio és a Covers and Co alkotják a termékpaletta vázát, amelyeknek kizárólagos forgalmazói vagyunk. Ezek köré a prémium brandjeink köré válogattunk különböző stílusú lakás dekorációs elemeket és kiegészítőket, valamint a fürdőszoba termékeinkhez illő organikus testápoló termékeket. Így teljes kiegészítő koncepciót tudunk kínálni az öt szobára, amit a roomfive képvisel.

Minden évben két kollekciót válogatunk össze, egy tavaszi/nyárit, és egy őszi/télit, így évente kétszer is meglephetjük ügyfeleinket gyönyörű és divatos újdonságokkal.
Teljes termék kínálatunkat megtalálható webshopunkban a www.roomfive.hu-n.
A webshopban látható termékek mindegyike készleten is van nálunk és minden termékünk személyesen is megtekinthető bemutatótermünkben a 1139 Budapest, Frangepán utca 12-14. cím alatt.
Látogassatok meg minket a bemutatótermünkben!

roomfive

KÉPEK