Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

H-1133 Budapest, Váci út 96-98.
Nordic Light Irodaház / A2 épület

Schneider Vevőszolgálat
+36 1 382 2800
Fax: +36 1 3822606
hu-vevoszolgalat@schneider-electric.com

www.schneider-electric.hu

Az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértőjeként tudjuk a válaszokat napjaink kihívásaira: olyan technológiákat alkotunk, melyek újraformálják az ipart, átalakítják a városokat és gazdagabbá teszik életünket.

Világszinten 11000 kutató-fejlesztő mérnökünk dolgozik azon, hogy kínálatunk minden eleme megfeleljen a felhasználói igényeknek és a piaci elvárásoknak. Bevételeink 5%-át fordítjuk termékeink és szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésére.

Párizsi székhelyű vállalatunk az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértője. A 2017-es gazdasági évben csaknem 25 milliárd eurós árbevételt értünk el, és 100 országban mintegy 144 000 alkalmazottunk segíti partnereinket abban, hogy energiagazdálkodásukat és folyamataikat biztonságossá, megbízhatóvá, hatékonnyá és fenntarthatóvá tegyék. Vállalatunk az energiamenedzsment számos területén kínál integrált megoldásokat, az energiafelügyeleti és épületautomatizálási rendszerektől egészen az ipari folyamatokat átfogó architektúrákig. 2015-ben elindított Life is On márkastratégiánk összekapcsolja a társadalmunk legfontosabb folyamatait irányító üzemeltetési technológiában (OT) szerzett tudásunkat az információs technológia (IT) vívmányaival, amelyeket jelenleg is életünk és döntéshozatali folyamataink egyszerűsítésére alkalmazunk.

A Schneider Electric Magyarország cégcsoport csaknem 70 éves hazai jelenléte során folyamatos növekedést produkál, több mint 220 milliárd forintos konszolidált árbevételével a magyar gazdaság rangos szereplője. Budapesti központunkban, gyöngyösi, zalaegerszegi továbbá kunszentmiklósi gyárainkban, és szigetszentmiklósi nemzetközi logisztikai központunkban csaknem 1500 főt foglalkoztatunk és adóbefizetéseinkkel jelentős mértékben járulunk hozzá a gazdaság működéséhez.

Teljeskörű villamos energetikai és automatizálási, valamint IT technológiai termék- és szolgáltatáskínálattal rendelkezünk. A Schneider Electric a ’90-es évek elején a Vertesz egykori villamosipari cégcsoportot vásárolta fel, és azóta is számos beruházást indítottunk, új telephelyeket, gyárakat és logisztikai központot nyitottunk idehaza, és folyamatosan bővítjük tevékenységünket.

Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

TERMÉKEK

KÉPEK