Spatrend

SpaTrend Kft.


Céges Tag
Üröm | Magyarország

 

2096 Üröm, Kőbánya út 16.

+36 30 821 5545
+36 26 550 177

www.spatrend.hu

SpaTrend – The outdoor company

Prémium kategóriás wellness-termékek: jakuzzik, szaunák, valamint kertberendezés: kerti bútorok, kültéri padlóburkolatok, kerti grillek, teraszmelegítők és kiegészítők értékesítésével foglalkozunk.

Termékeink kiválasztásában folyamatosan a legmagasabb minőséget tartottuk és tartjuk szem előtt. Évtizedes munkánk eredményeképpen cégünk piacvezető pozíciót vívott ki magának a minőségi wellness termékek magyarországi piacán, amelynek eredményeképpen 2010-ben a világpiacot vezető Watkins Manufacturing Corporation gyártó minket választott a HotSpring jakuzzik forgalmazójául. Alig egy év múlva, 2011-ben pedig a SpaTrend máris az európai régió „Év kereskedője” díját vehette át Orlandoban.

Az is hamar kiderült, hogy a masszázsmedencéjük mellé a vevők szaunát szeretnének, kényelmes és igényes kerti bútorokat, melyeknek nem csak funkciójuk van, de díszítik is a kertet. A SpaTrend pedig vette az igényeket: az egészséges életmód és a relaxáció minél könnyebb megvalósítása, az outdoor életérzés közvetítése a cél.

Külön szegmense cégünknek a lakberendezők által is jól ismert Parador. A német prémium kategóriás padlók, melyek már bizonyítottak Magyarországon is, 2006 óta forgalmazzuk.

Több mint 1000 elégedett ügyfelünk a bizonyíték arra, hogy személyes tanácsadásunkkal mindent megteszünk azért, hogy az otthoni wellness öröm lehessen.

Spatrend

KÉPEK