Stílusház Lakberendező Iskola

Stílusház Lakberendező Iskola


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

+36 30 509 1913
titkarsag@stilushaz.hu

Képzési helyszín: H-1073 Bp. Erzsébet körút 26.

facebook.com/Stilushaz

 

www.stilushaz.hu

A Stílusház Lakberendező Iskolát 2003-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy olyan szakembereket képezzünk, akik kreatívan alkotnak, komplex módon gondolkodnak, konstruktívan állnak a feladathoz és akik a megoldandó feladatokban nem problémát, hanem kihívást látnak.

Fontosnak tartjuk, hogy a nálunk végzettek saját látásmóddal, kiforrott tervezői egyéniséggel rendelkező szakemberekké váljanak. Ennek érdekében szem előtt tartjuk, hogy minden hallgatónkat megismerjük, ráérezzünk az egyéni adottságokra, a különböző gondolkodásmódokra, és személyre szabottan fejlesszük az eltérő készségeket.

Tematikánkat a szakmai és társadalmi változások, kihívások tükrében folyamatosan fejlesztjük, így mindig naprakész, piacképes tudást biztosítunk a nálunk tanulóknak. A folyamatosan fejlesztett tematikának és módszertannak, valamint a szakmai változások követésének köszönhetően végzett hallgatóink sikerrel állnak helyt a szakmai életben.

Lakberendező képzésünk Blended-learning rendszerben zajlik, ami vegyes rendszerű, on-line és jelenléti oktatást is magában foglaló tanulást jelent.
E-learning keretrendszerünkön belül minden tantárgyból on-line hozzáférhető és elsajátítható, digitális tananyagokat biztosítunk.

Tanáraink többsége nem csupán elismert, díjazott szakember a saját szakterületén, de nagyon jó pedagógiai érzékkel megáldott, igazi elhivatottsággal rendelkező oktató is.

Diákjaink évről évre sikerrel szerepelnek különféle szakmai pályázatokon és megmérettetéseken, valamint gyakorló tervezőként is sikeresek a szakma legkülönfélébb területein.

A Stílusház munkatársai elkötelezettek a lakberendező, belső tér tervező szakma mellett, ezért fontos feladatuknak tartják a Szövetség népszerűsítését a lakberendező hallgatók – leendő tervezők – körében, hogy a Lakberendezők Országos Szövetsége évről évre új tervező tagokkal bővülhessen.

A LOSZ tagság megkönnyíti hallgatóink számára az elindulást új szakmájukban, hiszen a szakmai rendezvények, pályázati lehetőségek és szakmai kapcsolatok révén könnyen és gyorsan be tudnak kerülni a szakmai vérkeringésbe.

Stílusház Kreatív Művészeti Magániskola

KÉPEK