TEAKhome


Céges Tag
Székesfehérvár | Magyarország

 

H-8000 Székesfehérvár, Pozsonyi u. 99/C.
Kapcsolattartó: Nagy Katalin

+36 20 945 4458
knagy@teakhome.hu

facebook.com/teakhomedesign

www.teakhome.hu

A TEAKhome azzal a küldetéssel alakult meg 2017-ben, hogy átadjuk a hazánkban még kevéssé ismert teakfa bútorok szeretetét az embereknek. Mivel úgy láttuk, hogy Nyugat-Európában a lakberendezésben már trend a teakfa beltéri bútorként is, ezért nagy lelkesedéssel indítottuk el webáruházunkat, a TEAKshopot.

Termékeink francia design alapján, egyedi kézi megmunkálással készülnek Indonéziában. Minden termékünk nagy elkötelezettséggel készül, tisztelettel megmunkálva az élő fát, a gyönyörű otthon kialakításáért és a fenntartható termelés harmóniájában.

A tömörfa szekrények, polcok és tükrök mellett természetes kő, márvány és terrazzo mosdókkal bővítettük kínálatunkat. Porcelán mosdóink egyedi, modern formatervezéssel tűnnek ki a tömeggyártott társaikkal szemben.

Folyamatosan bővülő és változó kínálatunk lehetőséget ad arra, hogy a stílusokkal zsonglőrködjünk. Akár modern, skandináv, hagyományos, gyarmati, industrial vagy Art Deco stílusú bútorokat keresnek ügyfeleink, nálunk megtalálják.

Óriási előnyünk, hogy nem kell az asztalosra várnia ügyfeleinknek, ha tömör fa bútort szeretnének! Igényesen megmunkált, készre szerelt francia design bútorokat kínálunk rövid szállítási határidővel. Versenytársainkkal szemben rendkívül kedvező házhoz szállítási költségekkel rendelhetőek meg a termékeink.

A közeljövőben több száz új termékkel bővítjük a TEAKshop kínálatát, figyelembe véve ügyfeleink kéréseit, érdeklődését.

Kínálatunkból:

  • Készre szerelt tömörfa beltéri és kültéri szekrények
  • Tömörfa polcok bármely helyiségbe
  • Természetes kőmosdók
  • Formatervezett tükrök

Örömünkre szolgálna, ha bizalommal megkeresne minket, amennyiben különleges design bútorra vagy kiegészítőre van szüksége munkájához. Szeretettel várjuk bemutatótermünkbe is, egy előre egyeztetett időpontban, amikor egy finom tea mellett mesélhetek ezekről a különleges darabokról.

Látogasson el webshopunkba, ismerje meg kínálatunkat!

TEAKHome

TERMÉKEK

KÉPEK