Wool Trend

Wool Trend


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

+36 20 2297677
info@wooltrend.hu

facebook.com/wooltrend

Bemutatóterem:
1095 Budapest, Mester u. 83/A fszt. Ü7 (üzletünket a 83. és a 85. sz. ház közötti parkolóba behajtva balra találja)

Nyitvatartási idő:
Kedd-Péntek: 10:00-18:00
Szombat: 9:00-14:00

www.wooltrend.hu/

Rólunk
Mi, a Wool Trend kiváló minőségű 100% gyapjú szőnyegek értékesítésével foglalkozunk online felületünkön és budapesti üzletünkben. Egy közel fél évszázados múltra visszatekintő európai gyártó gyapjú szőnyegeinek kizárólagos hazai forgalmazói vagyunk.

Célunk, hogy valós alternatívát kínáljunk mindazon vásárlók részére, akik a szőnyeg vásárlása során el akarják kerülni a minőség, a stílus és az ár közötti kompromisszum kényszerét.

Gyapjú szőnyegeink Európában és a világ számos más országában is ismertek, otthonok, szállodák, színházak és múzeumok mellett ékes díszei elnöki és egyházi rezidenciáknak, nagykövetségeknek. A szigorú minőségi követelményeknek és fogyasztói elvárásoknak való megfelelés magas fokát az ISO minőségirányítási rendszer használata mellett a woolmark védjegy és nemzetközi szinten elnyert díjak is tanúsítják.

Miért gyapjú szőnyeget?
A gyapjú szőnyegek számos ismert és meglepő kedvező tulajdonsággal bírnak, mint a természetesség, tartósság, elegancia, hőszigetelés, páraszabályozás, könnyű tisztán tarthatóság. Weboldalunkon részletesen megtalálja a gyapjú nyújtotta előnyöket.

Kínálatunkról
Kínálatunkat különböző mintázatú és stílusú, magas szálsűrűséggel rendelkező, vastag, 100% gyapjúból készült szőnyegek alkotják az alábbi kategóriákban: klasszikus, modern, vintage, baba/gyerek, minimál/egyszínű szőnyegek.

Szőnyegeink fő paraméterei:
anyag: 100% gyapjú
flórsűrűség: 520.000 – 528.000 p/m²
szálhossz: 8 mm
Készletünkben egyaránt megtalálhatók a kisebb (80×120, 120×180 cm) és nagyobb (200×300, 300×400 cm) méretű szőnyegek, különböző alakban (kör, négyzet, téglalap).

Forgalmazott szőnyegeinket megtalálja webshopunkban (www.wooltrend.hu), vagy megtekintheti személyesen is budapesti bemutatótermünkben.

Várjuk jelentkezését a fenti elérhetőségeinken!

Wool Trend

KÉPEK