MAXCity Lakberendezési Áruház

MAXCity Lakberendezési Áruház


Céges Tag
Törökbálint | Magyarország

 

H-2045 Törökbálint, Tópark u. 1/a

+36 23 532 660
office@maxcity.hu

Fax: +36 23 532 661

www.maxcity.hu

A MAXCity Lakberendezési Áruházban, Törökbálinton, az M1-es autópálya 14-es kijáratánál található az ország legnagyobb bútor és lakberendezési kiegészítő választéka.

A kínálatról a 30 ezer m2-es áruház három szintjén elhelyezkedő mintegy 100 üzlet gondoskodik. A MAXCity Lakberendezési Áruház végtelen kínálatából tökéletesen berendezhetõ az otthon minden szeglete, a konyhától, fürdőszobától kezdve a nappalin és hálószobán át egészen a kertig, teraszig.

Hidegburkolat, melegburkolat, szőnyeg és lakástextil, tárolóbútor, ülőgarnitúra, ágy és matrac, illetve számtalan kiegészítők található az áruházban, minden elképzelhetõ stílusban, a klasszikustól az egzotikuson át a legmodernebb design bútorokig A MAXCity Lakberendezési Áruházban a felfrissülésre vágyóknak igényes étterem és kávézó áll rendelkezésére. A gyermekek részére nem csupán gyermekbútorok, ifjúsági bútorok és vonzó kiegészítők kaphatók, de a legdivatosabb társasjátékok, plüss és fa alapanyagú, élethű állatfigurák és egyéb játékok is megtalálhatók, a legszélesebb választékban. Minden érdeklődőt és vásárlót szeretettel vár a MAXCity Lakberendezési Áruház.

MAXCity Lakberendezési Áruház

KÉPEK