Események

Construma 2019

DESIGN GENERÁCIÓK – START UP és LUX UP stand
2019 április 3-7.
Hungexpo F. pavilon 201 A-B stand

DALK 2019

Dél-Alföldi Lakberendezési Kiállítás és Vásár
Időpont: 2019 március 30.-31.
Helyszín: Szeged Plaza

1. oldal 912345...Utolsó »

MÉK Színdinamika Tanfolyam

Posztolta : LOSZ - 00:38 Események | 0 hozzászólás

MÉK Színdinamika Tanfolyam

Négy előadásból álló színdinamika képzési sorozat indul a Magyar Építész Kamara szervezésében.

 

Előadások időpontjai: 2019 október 10., október 24., november 7., november 21., csütörtökön 16.00-18.00 között
Helyszín: Építészek Háza földszinti Kós terem (1088Budapest, Ötpacsirta u.2.)
Előadó: Tari Gábor PhD egyet.doc., színtervező (BME)
Képzés díja 4 alkalomra összesen 14.000 Ft + áfa

 

Jelentkezés: www.tako.mek.hu
Jelentkezési határidő: 2019 szeptember 20.

 

 

Színdinamika felhívás

 

 

Kurátori tárlatvezetés

Posztolta : LOSZ - 19:59 Események | 0 hozzászólás

Kurátori tárlatvezetés

Sok szeretettel várjuk a lakberendezőket a Határtalan Design, 14. madeinhungary + 7. MeeD kiállítás tárlatvezetésére,

2019. június 19.-én az Új Budapest Galériába (Bálna), 1093 Budapest, Fővám tér 11–12.
A tárlatvezetés időpontja: 17:30-19:00
Tárlatvezetők: Szigeti Szilvia és Radnóti Tamás kurátorok (magyarul, igény esetén angolul)
Belépő: 1.000,- Ft

 

További részletek a kiállításról:
www.facebook.com/designwithoutbordersbudapest
A honlap a kiállítók linkjeire vezet, a Program menüpont alatt a tárlatvezetések időpontjait találjátok.
www.madeinhungary-meed.hu

 

Regisztráció: losz@lakberendezok.hu

 

 

 

 

A slow designtól a 3d nyomtatásig – 12 ország majd 150 kreatív alkotójának tárgyai a Bálnában

 

Megnyílt a HATÁRTALAN DESIGN 14. madeinhungary + 7. MeeD kiállítás cseh, francia, lengyel, magyar, német, olasz, osztrák, portugál, román, spanyol, szlovák és svájci designerek munkáiból

 

Immár tizennegyedik alkalommal szervezi Szigeti Szilvia textildesigner és Radnóti Tamás belsőépítész a régió egyik legjelentősebb designeseményét, a Határtalan Design 14. madeinhungary + 7. MeeD (Meeting of European and Central European Designers) kiállítást, találkozót és rendezvénysorozatot.
A válogatásban 12 ország közel 150 designerének tárgyai kapnak helyet, melyek között sorozatgyártott termékek, kisszériás darabok, valamint a műfajokat szabadon értelmező egyedi alkotások egyaránt szerepelnek. A kurátorok kifejezett szándéka, hogy megmutassák a terület sokszínűségét, frissességét, ezért az aktuális trendek figyelembevételével megalkotott tárgyak mellett egyéni látásmódot tükröző darabok is helyet kapnak. A tervezői gondolkodásmód sokféleségét mutatja, hogy a környezettudatos elvek, mellett a slow design filozófiája is megjelenik, sőt egyszerre láthatunk low- és high-tech, 3d nyomtatott és kézzel készült tárgyakat. A fiatal és középgenerációs kreatívok munkái között számos hazai és nemzetközi díjjal elismert munka látható.

 

Szigeti Szilvia kifejtette: “A tervezők kiválasztását minden évben hosszas kutatómunka előzi meg. Korosztálytól függetlenül olyan alkotókat keresünk, akik egyedi stílusban dolgoznak, a saját területükön eredeti tárgyakat hoznak létre. Az eltelt 14 év alatt több száz tervezővel ismerkedtünk meg, akik közül jónéhánnyal személyes barátságot is ápolunk. Ezt az organikusan bővülő kapcsolati hálót az a törekvés rendezi egységbe, hogy a tárgyak mögött mindig az alkotó embert keressük, a legjelentősebb nemzetközi tendenciákat mutassuk be.”

 

TEXHIBITION
A textiltervezőket és -gyártókat összefogó Texhibition című projekt – melyet Szigeti Szilvia textildesigner hívott életre – négy éve működik, a legfrissebb eredmények idén is láthatók. A projektben textilgyártók – Aste bútorszövet és lakástextil, Meritum Kft., CsárdaTex Kft., Lénárd Kft. – együttműködésével közel húsz textiltervező iparművész fejlesztése valósult meg.

 

DESIGN- ÉS MŰVÉSZETI EGYETEMEK RÉSZVÉTELE
A kiállítás külön egységeként ismerkedhetnek meg a látogatók a különböző design- és művészeti egyetemek – köztük The Academy of Fine Arts and Design in Bratislava: Studio of Art Design, Studio of Fiber Art, Studio of Glass, Studio of Industrial Design, Studio of Interior Design, Studio S+M+L-XL – Metal and Jewel, Studio of Textile Design; Budapest Metropolitan Egyetem; Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, Design Intézet; Pécsi Tudományegyetem: Vizuális Ismeretek Tanszék; Soproni Egyetem: Alkalmazott Művészeti Intézet – hallgatóinak munkáival.

 

ÉKSZERTERVEZŐK
A tavalyi siker folytatásaként ismét bemutatkozási lehetőséget kapnak ékszertervezők, ezúttal a pilseni Ladislav Sutnar Faculty of Design and Art of the University of West Bohemia Metal and Jewel tanszékén készült darabok állnak a fókuszban. Az ékszertervezők kiválasztásában neves kurátorok vettek részt: Cornelie Holzach, a pforzheimi Schmuckmuseum igazgatója; Elisabeth Heine, a pforzheimi Schmuckmuseum megbízott kurátora; Susanne Hammer ékszertervező művész; Dan Pierșinaru, az AUTOR (Bukarest) művészeti igazgatója; Spengler Katalin művészeti író, gyűjtő; a H6 ékszertervező csapat; az Ékszerek Éjszakája Budapest; valamint a Határtalan Design szervezői.

 

HATÁRTALAN DESIGN DÍJ
Az eseményhez kapcsolódóan idén is sor került a Határtalan Design Díjak átadására. Az elismerés célja, hogy felhívja a figyelmet a designban rejlő potenciálra, a mecenatúra jelentőségére. A díjak odaítélésében szakmai zsűri segítette a szervezők munkáját. A Csomay Zsófia Ybl-díjas építész, belsőépítész, érdemes művész, Elisabeth Heine, a pforzheimi Schmuckmuseum megbízott kurátora, Komáromi Ákos a Laguna Lakástextil Nagykereskedés tulajdonosa, valamint Zalavári József – DLA Habil Ferenczy Noémi-díjas formatervező művész, egyetemi docens, AMI, Sopron alkotta grémium három tervezőnek ítélte oda az elismerést, amelyhez a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. ajánlott fel jelentős támogatást.

 

HATÁRTALAN DESIGN DÍJ – DÍJAZOTTAK
Bútor / Tárgy kategóriában – bruttó 300.000 Ft értékű díjazásban részesültek:
Studio Malafor (PL),
Blum & Wolf (HU).

Ékszer kategóriában megosztva bruttó 100.000,-/Fő Ft értékű díjazásban részesültek:
1.Viktor Kováč (SK) Academy of Fine Arts an Design, Bratislava – Studio S+M+L-XL – Metal and Jewel, Professor: Karol Weisslechner,
2. Tata Akhatova – a pilseni Ladislav Sutnar Faculty of Design and Art of the University of West Bohemia Metal and Jewel tanszékének hallgatója, Professor: Peter Vogel.

Textil kategoriábanbruttó 200.000 Ft értékű díjazásban részesült:
Kollár Ágnes – Budapesti Metropolitan Egyetem – Konzulens: Doromby Mária, Ferenczy Noémi díjas textilművész. Kivitelező: Lénárd Kft.

 

Helyszín: Új Budapest Galéria (Bálna), 1093 Budapest, Fővám tér 11–12.
Időpont: 2019. május 31. – június 23.

Nyitva tartás: hétfő kivételével minden nap 10.00–18.00 óráig.

A kurátori tárlatvezetések időpontjai:

2019.06.19. 17:30 – 19:00
2019.06. 22. 16:00 – 17:30
2019.06. 22. 20:30 – 22:00
2019.06.23. 17:30 – 19:00

Részletes program: www.madeinhungary-meed.hu

 

7. MeeD

 

 

 

HATÁRTALAN DESIGN 14. madeinhungary + 7. MeeD

Posztolta : LOSZ - 13:36 Események | 0 hozzászólás

HATÁRTALAN DESIGN 14. madeinhungary + 7. MeeD

Május végén nyílik a cseh, francia, lengyel, magyar, német, olasz, osztrák, portugál, román, spanyol, szlovák és svájci designerek munkáiból rendezett dizájn kiállítás a Bálnában

 

Immár tizennegyedik alkalommal, első ízben nemzetközi fesztiválként, a Magyar Fesztiválszövetség és az EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe) szervezet tagjaként szervezi Szigeti Szilvia textiltervező és Radnóti Tamás belsőépítész a régió egyik legjelentősebb design eseményét, a Határtalan Design, 14. madeinhungary + 7. MeeD kiállítást és találkozót.

 

A válogatásban 12 ország több mint 100 – köztük számos hazai és nemzetközi díjat nyert – dizájner tárgyai kapnak helyet. A 70%-ban V4 régiós tervezők munkáit bemutató kiállításon német, olasz, osztrák, román, svájci és első ízben francia, portugál és spanyol alkotók által jegyzett bútorok, lakástextilek, dizájntárgyak, valamint a tavalyi nagy siker folytatásaként ékszertervezők alkotásai lesznek láthatók, ezúttal a cseh ékszertervezők, ezen belül a a pilseni “Ladislav Sutnar Faculty of Design and Art of the University of West Bohemia Metal and Jewel” tanszékével a fókuszban. A kiállítás külön egységeként kerül sor a különböző design és művészeti egyetemek halgatói munkáinak (pl.VSVU, Bratislava; AMI,Sopron; METU; MOME; PTE Művészeti Kar) és immár negyedik alkalommal a közel húsz textiltervező és három kivitelező együttműködésében létrejött TEXHIBITION projekt bemutatására.
A kurátorok kifejezett szándéka, hogy a különböző generációhoz tartozó dizájnerek tárgyain keresztül bemutassák a különféle régiók sajátosságait, az alkotók pozitív egymásra hatását, a tárgy- és formatervezés sokszínűségét, üdítő frissességét. Az aktuális trendek figyelembevételével megalkotott sorozatgyártott és kisszériás tárgyak mellett egyéni látásmódot tükröző alkotói darabok is helyet kapnak.

 

Az eseményhez kapcsolódóan idén harmadik ízben kerül sor a Határtalan Design Díj átadására. Az elismerés célja, hogy felhívja a figyelmet a designban rejlő potenciálra, a mecenatúra jelentőségére, a Díjhoz a CIG Pannónia Első Magyar általános Biztosító Zrt. ajánlott fel jelentős támogatást.

 

A kiállításmegnyitót követő napon az érdeklődők számára is nyitott, regisztrációhoz kötött, kötetlen hangulatú találkozót és szakmai napot rendeznek, amelyen a részt vevő alkotók 10 perces prezentációin keresztül nyerhetnek a bepillantást az érdeklődők a kreatív szakemberek és partnereik munkájába.

 

Helyszín: Új Budapest Galéria (Bálna), 1093 Budapest, Fővám tér 11–12.
Időpont: 2019. május 30 – június 23.
Kiállításmegnyitó: 2019. május 30. 18:00
Szakmai nap: 2019. május 31. 11:00 –14:00

 

A kiállítás a Budapesti Nyári Fesztivál és a Múzeumok Éjszakája programsorozat része,
a Magyar Fesztiválszövetség és az EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe) szervezet tagja

 

 

madeinhungary

Textihibion

esemény facebook oldala

facebook

 

 

MeeD

 

 

LOSZ Akadémia – 2019 június 4.

Posztolta : LOSZ - 20:49 Események | 0 hozzászólás

LOSZ Akadémia – 2019 június 4.

Kedves Tervező!

 

 

LOSZ AkadémiaSzeretnénk meghívni a Lakberendezők Országos Szövetsége által szervezett LOSZ Akadémia júniusi oktatási napjára. 

 

Az előadás időpontja: 2019. június 04. kedd 10:00-13:00  
Regisztráció: 9:30-tól
Helyszín: MaxCity Lakberendezési Áruház Rendezvényterem, 2045 Törökbálint, Tópark u. 1/A.
Részvételi díj: LOSZ tagok: 3.000.-Ft – Nem LOSZ tagok: 6.000.-Ft

 

Az oktatási nap két nagy egységből áll.

 

Az első rész témája a GDPR, vagyis az adatkezelés, amit a lakberendező szakma gyakorlása során sem tudunk megkerülni, hiszen nagyrészt magánszemélyekkel kerülünk kapcsolatba és adataik kezelését megfelelően kell megoldanunk. Erre és további kérdésekre kapunk választ ebben a blokkban Láng Beatrixtól a Stílusház vezetőjétől, a LOSZ Gazdasági Társelnökétől.

 

Az oktatási nap második részében Dr. Slézia József jóvoltából betekinthetünk a kortárs design világába, megismerhetjük a tervezők törekvéseit.

 

Részletes program:
10.00 – 11.00: GDPR lakberendezőknek – Avagy röviden és érthetően minden, amit a GDPR-ról tudni érdemes
Előadó: Láng Beatrix, Intézményvezető, Stílusház Kreatív Művészeti Magániskola, LOSZ Gazdasági Társelnök
11.00 – 11.15:   Teszt írás
11.15 – 11.45:    Szünet
11.45 – 11.55:   Tesztek kiértékelése
11.55 – 12.55:  A kortárs nemzetközi design törekvése
Előadó: Dr. Slézia József Designtörténész
12:55 –               Kérdések és az oktatási nap zárása

 

 

Jelentkezési lap

 

 

LOSZ Akadémia

 

 

 

 

 

Meghívó – Mediterrán Kerámia, BETTE, ARCHLine

Posztolta : LOSZ - 20:38 Események | 0 hozzászólás

Meghívó – Mediterrán Kerámia, BETTE, ARCHLine

A Mediterrán Kerámia, a BETTE és az ARCHLine meghívja Önt:

 

 

Design mosdó újdonságok a Bette-től, hogy igazán ütős terveket rajzolhass, és hogy a terveidről egyszerűen készíthess mozgó, kiváló minőségű interaktív bejárásokat, animációt és látványterveket, az utóbbit renderelési idő nélkül! Továbbá ízelítőt adunk az iSaloni kiállításról is.

 

Időpont: 2019. május 28. – 13.00 

Helyszín: MAXCity, LOSZ iroda 2. em. 219.   (2045. Törökbálint, Tópark u. 1/A)

 

Program:

13:00-13:45 – BETTE: Előadó Michael Krieger /area sales manager/

– A zománcozott acél termékek előnyei

– Az idei ISH újdonságok – A Design díjas BetteCraft Shell mosdó, amely először itt látható

– Zuhanytálcák akár színesben is, a csempe színével harmonizálva

– Vonzó megoldások, akár egyedi beépítési helyzetekre

 

14:00-14:45 – ARCHLine XP és Live bemutató:

BETTE az ARCHLine.XP-ben: Ezeknek a szanitereknek a használatát mutatjuk be egy fürdőszoba projekten keresztül, életre keltjük a fürdőszobát az ARCLine.XP Live épület vizualizációs programban.

 

15:00-15:45 – iSaloni élménybeszámoló

Mediterrán Kerámia – Viczán Ágota

 

 

Az esemény REGISZTRÁCIÓ köteles! Regisztrálni a losz@lakberendezok.hu e-mail címen lehet. 

 

 

 

 

LOSZ Műhely – 2019. május 21.

Posztolta : LOSZ - 23:46 Események | 0 hozzászólás

LOSZ Műhely – 2019. május 21.

Kedves Tervező!

 

Szeretnénk meghívni a Lakberendezők Országos Szövetsége által szervezett LOSZ Műhely szakmai délelőttre.

 

A rendezvényt a LOSZ Oktatóstúdióban tartjuk.

Helyszín: 2045 Törökbálint, Tópark u. 1/a. MaxCity Lakberendezési Áruház, II. emelet 218.

Időpont: 2019. május 21. 10.00-14.00

 

Program:

10.00 Érkezés

10.25 Bétextil – Textil és karnis design

10.50 MG Floor – Vinyl – A jelen és a jövő burkolata

11.15 Öko Valentia – Wodtke – Brunner – Lohberger. Korszerű fatüzeléses berendezések lakótérbe. Passzívház minősítés a korszerű, gépi szellőzéssel ellátott lakásokhoz.

11.40 Szünet, Kapcsolatépítés

12.00 Bemutatkozik Sverha Nikolett A LOSZ Év Lakberendezője 2018 szakmai különdíjas tervezője

13.00 Base Light – Kreatívan a ledekkel – Profilok és ledek alkalmazása a lakberendezésben.

13.30 Stone Concept – Konyhapultok és VOLA csaptelepek. Természetes kőburkolatok és kerámiaburkolatok.

 

 

A rendezvény LOSZ tagok részére ingyenes, külsős tervezők/látogatók részére 2000.-Ft +ÁFA / alkalom.

Szívesen látunk a rendezvényen. Hozd el barátodat, mondd el véleményed, oszd meg velünk észrevételeid!

 

A rendezvény regisztrációhoz kötött!

 

REGISZTRÁCIÓ

 

LOSZ Titkárság

 

 

LOSZ Műhely - 2019.05.21.

 

 

LOSZ Akadémia – 2019 május 8.

Posztolta : LOSZ - 12:05 Események | 0 hozzászólás

LOSZ Akadémia – 2019 május 8.

Kedves Tervező!

 

 

LOSZ AkadémiaSzeretnénk meghívni a Lakberendezők Országos Szövetsége által szervezett LOSZ Akadémia májusi oktatási napjára.

 

Az előadás időpontja: 2019. május 08. szerda 10:00-14:30h 
Regisztráció: 9:30-tól
Helyszín: MaxCity Lakberendezési Áruház Rendezvényterem, 2045 Törökbálint, Tópark u. 1/A.
Részvételi díj:  LOSZ tagok: 3.000.-Ft    –    Nem LOSZ tagok: 6.000.-Ft

 

Az oktatási nap témája a tűzvédelem, ami elsősorban a közületi és szolgáltató terek tervezésekor befolyásolhatja a lakberendezői, belsőépítészeti munkát.

 

A független szakértő előadása után, a témához kapcsolódóan tagcégeink és partnereink mutatják be azokat az anyagokat, melyek speciális felhasználási területekre is alkalmasak és betervezhetők.

 

Mivel a téma meglehetősen sokrétű, szeretnénk minél alaposabban körbejárni és a lehető legszélesebb körben bemutatni azokat az anyagokat, melyekben közületi megbízások esetén gondolkodhatnak a tervezők. A májusi oktatási nap ezért egy kicsit hosszabb lesz, mint a korábbi alkalmak.

 

Részletes program:
10.00-11.50: Irodák, szolgáltató terek tervezése – Tűzvédelmi szabályok, melyek befolyásolhatják a lakberendezési tervezést.

                           Előadó: Kovács Kristóf okl. Gépészmérnök, Tűzvédelmi szakmérnök

11.50-12.00: Teszt írás

12.00-12.30: Ebéd szünet

12.30-12.55: Antibakteriális textíliák – műszaki paraméterek és felhasználási területek.

                           Előadó: Diósné Vass Gyöngyi, DIOTEX-Bio Kft.

12.55-13.20: Lakástextíliák tűzvédelmi jellemzői – szabványok, műszaki paraméterek és felhasználási területek.

                           Előadó: Bakody Katalin Kelet-Európai Igazgató, JAB JOSEF ANSTOETZ KG MO-Képviselet

13.20-13.55: Tapéták és melegburkolatok tűzvédelmi szempontból.
                           Előadó: Gergely György ügyvezető, Top Trade Kft.

13.55-14.20: ClicWall – új építőelem- és dekor-falburkolatrendszer, mely a tűzvédelmi előírásoknak is megfelel. Tervezési útmutató, műszaki paraméterek és felhasználási területek.
                           Előadó: Király László Beszerzési és vállalkozási igazgató, Király-Panel Kft.

 

 

 

 

LOSZ Akadémia

 

 

LOSZ Műhely – 2019 április 25.

Posztolta : LOSZ - 14:17 Események | 0 hozzászólás

LOSZ Műhely – 2019 április 25.

Okosotthon megoldások a Schneider Electrictől

 

Kedves Tervező!

 

Minden bizonnyal egyre több kérdést kapsz megrendelőidtől az okosotthonok kialakításával kapcsolatban. Szeretnénk segíteni munkádat és megkönnyíteni a válaszadást a felmerülő kérdésekre.

Gyere el a Schneider Electric és a Lakberendezők Országos Szövetsége által szervezett, rendhagyó LOSZ szakmai műhely rendezvényre és tudd meg, mi most a helyzet az okosotthonok területén!

A piacvezető Schneider Electric már megvalósult projekteken keresztül, konkrét példákkal mutatja be, mire kell figyelni egy okosotthon tervezésekor és kialakításakor.

 

Cím: Émile étterem, 1026 Budapest, Orló utca 1.

Időpont: 2019. április 25. (csütörtök) 13:30-19:00

 

A rendezvény végén minden vendégünk meglepetés ajándékkal távozhat.

 

A rendezvény LOSZ tagok és a Schneider Electric meghívottai részére ingyenes, külsős tervezők/látogatók részére 2000 Ft + ÁFA. Hozd el barátodat, mondd el véleményed, oszd meg velünk észrevételeid.

 

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött! 

 

REGISZTRÁCIÓ

 

 

PROGRAM:
13.30-14.00 Érkezés, regisztráció
14.00-15.00 Mi a mai helyzet az okosotthonok területén?
15.00-16.00 Workshop
Mire figyeljenek a tervezők az első egyeztetésnél? Melyek a legfontosabb kérdések a megrendelőhöz? Mit tegyenek és mi az, amit biztosan ne tegyenek?

 

16.00-16.10 Szünet

 

16.10-17.00 Megvalósult projektek
Történet egy jó kivitelezésről
Újabb történet egy teljesen elrontott kivitelezésről…
… és ahogy végül minden a helyére kerül, avagy hogyan lehet visszahozni az elveszettnek hitt házat

 

17.00-19.00 Vacsora, kötetlen beszélgetés

 

19.00 – Program zárása

 

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött! 

 

REGISZTRÁCIÓ

 

 

Üdvözlettel:
LOSZ titkárság

 

 

LOSZ Műhely

Hungexpo – Construma 2019

Posztolta : LOSZ - 14:39 Construma2019 - Hungexpo, Események | 0 hozzászólás

Hungexpo – Construma 2019

Construma.2019

 

 

 

Szerdán nyit a CONSTRUMA csokor!

 

 

Az idei évben egészen korán, április 3-7. között ismét érdemes kilátogatni a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba, a CONSTRUMA Otthonteremtési csokorra a szakmának és mindazoknak, akik már építkeznek vagy csak tervezik, vagy épp már a lakásbelső kialakításánál, esetleg a kerttervezésnél tartanak.

 

2019-ben a CONSTRUMA és OTTHONDesign kiállítások mellett a kétévente megrendezésre kerülő HUNGAROTHERM (hűtés, fűtés, klíma és megújuló energia) is tagja e csokornak.
Az első három nap ezúttal is elsősorban a szakembereknek szól. Hétvégére viszont a nagyközönségé a főszerep: gyakorlati bemutatók, ingyenes tanácsadások, a legújabb trendeket bemutató standok, akciók, finanszírozási megoldások széles tárházát találják a CONSTRUMA Otthonteremtési csokor pavilonjaiban.

 

Az építkezéshez szükséges anyagok, termékek, épületgépészeti megoldások két pavilonban találhatók. Az építőanyagoktól a nyílászárókon át a tetőig, szigetelésig minden fellelhető, amire az építkezőknek szüksége lehet.

 

A lakberendezési és design tematikát felölelő OTTHONDesign (mely szintén két pavilont tölt meg) ezúttal is felvonultatja a lakásbelső kialakításhoz szükséges termékeket, bemutatókkal tarkítva, ingyenes lakberendezési tanácsadással fűszerezve. A Lakberendezők Országos Szövetsége ezúttal is látványos standon mutatja majd be két különböző stílusban berendezett lakáson át az új lakberendezési trendeket. A stand a Design – Generációk elnevezést kapta, hiszen egyúttal két eltérő generáció igényeihez, szokásaihoz, pénztárcájához igazított lakás enteriőrt csodálhatnak majd meg a látogatók. A StartUp az első lakást, a fiatalos, játékos, egyszerűbb berendezést mutatja meg, míg a LuxUP már inkább a kényelemre,az igényesebb, drágább megoldásokra helyezi a hangsúlyt.

 

Immár elmaradhatatlan része a kiállításnak a hazai design trendek bemutatása, melyet a Magyar Design stand keretében láthatnak. A fiatal tervezők munkái különleges inspirációt adhatnak a berendezés egyedivé alakításához. Ezúttal is mintegy 20 tervező egyedi bútorai, kerámiai, lámpái és egyéb tárgyai kerülnek egy 150 négyzetméteres standon kreatív módon elhelyezésre.
Külön érdekessége lesz a kiállításnak a Bútorszövetség által szervezett Woodlike workshop, ahol mindenki egy kis időre profi asztalosnak érezheti magát. A Zöld bútor kiállítás keretében olyan bútorkollekciók kerülnek bemutatásra, melyek a fenntarthatóság, a környezettudatos design jegyében születtek.
A faépítészet látványos elemeit is megcsodálhatják a látogatók az Innowood projekt keretében.

 

A kerttervezés, kertépítés szerelmesei pedig a CONSTRUMA Kert pavilonjában legeltethetik szemüket az Agrármarketing Centrum által támogatott XI. Magyar Kertépítő Veseny és Show látványos standjain, választhatnak a kerti kisgépek és szép növények közül.

 

CONSTRUMA CSOKOR NYITVATARTÁS:
szakmai napok: április 3-5., naponta 9-18 óráig
nagyközönség napok: április 6-7., naponta 9-18 óráig (vasárnap 17 óráig)

 

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a CONSTRUMA kiállítási csokorra utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti pályaudvar, Budapest-Déli pályaudvar, Budapest-Nyugati pályaudvar, Zugló, Kőbánya-felső, Kőbánya-Kispest és Kelenföld állomásokra 2019. április 3-7. között. A kiállítás helyszíne a felsorolt pályaudvarokról tömegközlekedéssel könnyen és gyorsan megközelíthető. (részletek a Construma honlapján)

 

Bővebb információ: www.construma.hu , www.otthon-design.hu

 

 

Hungexpo

 

 

Hungexpo - Construma

 

Hungexpo - Construma

 

 

 

 

Tubądzin workshop a Construmán

Posztolta : LOSZ - 22:46 Események | 0 hozzászólás

Tubądzin workshop a Construmán

Tubądzin Arena Design- Wellbeing

 

Időpont: 2019 április 04. (csütörtök) 15.00 – 19.00

Helyszín: Hungexpo OtthonDesign – “F” pavilon Rubin terem (1101. Budapest, Albertirsai út 10.)

 

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött!

 

REGISZTRÁCIÓ

 

 

 

 

Tubadzin workshop

 

 

 

>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak