Események

S/ALON BUDAPEST 2018

Lakberendezők Országos Szövetsége a S/ALON Budapest Lakástrend kiállításon
2018. szeptember 21-23.

SpaTrend EXPO

2018. augusztus 24. és szeptember 2. között
2096. Üröm, Kőbánya u. 16.

1. oldal 712345...Utolsó »

SpaTrend Tervezői Nap – 2018. december 4.

Posztolta : LOSZ - 14:46 Események | 0 hozzászólás

SpaTrend Tervezői Nap – 2018. december 4.

Kedves Tervező!

 

A kültéri wellness berendezésének szakértője, a SpaTrend szeretettel meghívja Önt a SpaTrend Tervezői Napra a 2018. december 4-én a SpaTrend ürömi bemutatótermében (2096. Üröm, Kőbánya u. 16.) megrendezésre kerülő szakmai találkozóra!

 

A szakmai találkozón az otthoni wellness kerül fókuszba, ahol a SpaTrend szakemberei bemutatják, hogy milyen opciók állnak rendelkezésre, egy gyönyörű, élhető wellness tér kialakítása és tervezése során akár kül- akár beltérről legyen szó.

 

A SpaTrend Tervezői Nap 2018 programja:

 

9.30 – 10.00 Regisztráció
10.00 – 10.45 Vezse Roland, a SpaTrend tulajdonosának és ügyvezetőjének köszöntője és előadása az otthoni hidromasszázs jótékony hatásairól
10.45 – 11.30 A Gyógyító hőség- szaunázás otthon: Csillag Tamás, az Aura Hidromasszázs Stúdió tulajdonosának előadása
11.30 – 11.45 Kávé szünet
11.45 – 12.45 Az üveg és ami mögötte van- mozaik design: Bor Iván a SICIS Art Mosaic Factory képviselőjének előadása
12.45 – 13.30 Ebéd
13.30 – 14.15 Párába burkolózva – gőzkabinok otthonunkban: Csillag Tamás, az Aura Hidromasszázs Stúdió tulajdonosának előadása
14.15 – 15.00 Bioklimatikus pergolák: Sasvári László a Renson csoport magyarországi képviselőjének előadása
15.30 – 17.00 Barangolás a SpaTrend bemutatótermében
17.30 – 19.00 Vacsora
19.00 Tombola

 

Ide kattintva tud jelentkezni:

Regisztráció – SpaTrend Tervezői Nap

 

Várjuk szeretettel!

 

SPATREND

 

 

LOSZ Kedd – 2018. november 21.

Posztolta : LOSZ - 14:02 Események | 0 hozzászólás

LOSZ Kedd – 2018. november 21.

Kedves Tervező!

 

Szeretnénk meghívni a Lakberendezők Országos Szövetsége által szervezett rendhagyó LOSZ Kedd szakmai délelőttre.

A rendezvényt a LOSZ Oktatóstúdióban tartjuk.

Helyszín: 2045 Törökbálint, Tópark u. 1/a. MaxCity Lakberendezési Áruház, II. emelet 218.
Időpont: 2018. November 21. szerda 10.00-14.00

 

Program:

9.45 Érkezés

10.00 Mediterrán Kerámia – Cersaie 2018 – Burkolat újdonságok – Most igazán van miről beszámolni!

11.00 Falra Magyar – Magyar művészek tervei alapján készült tapéták, poszterek és lakástextilek világa stílusos terekben, különleges hangulatokon át.

11.45 Tűzvarázs – Megtudjuk, miért éri meg a faelgázosítós vízteres kandallót betervezni az otthonokba – látványos, gazdaságos és jelenleg a hangulatos fatüzelés csúcsát képviseli.

12.15 Mit posztoljon egy lakberendező? – Radócz Gábor Instagram tippjei

13.00 ÖkoValentia – Korszerű fatüzeléses berendezések lakótérbe – design kályhák, grillezők, vízteres sütő-főző berendezések. Passzívház minősítés a korszerű, gépi szellőzéssel ellátott lakásokhoz.

13.30 A Protektor hőszigetelő bevonat beltéri alkalmazási lehetőségei.

 

A rendezvény LOSZ tagok részére ingyenes, külsős tervezők/látogatók részére 2000.-Ft +ÁFA / alkalom. Szívesen látunk a rendezvényen. Hozd el barátodat, mondd el véleményed, oszd meg velünk észrevételeid.

 

Részvételi szándékod ide kattintva jelezheted: 

Regisztráció-Losz Kedd-2018.11.21.

 

Szeretettel várunk,
a szervezők

 

LOSZ Kedd.2018.11

 

 

OTTHONDesign Ősz Otthonteremtési kiállítás

Posztolta : LOSZ - 12:35 Események | 0 hozzászólás

OTTHONDesign Ősz Otthonteremtési kiállítás

OTTHONDesign Ősz
nyitva tartás:
október 12-14., naponta 10-18 óráig (vasárnap 17 óráig)
Bejárat: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, III. kapu bővebben

S/ALON BUDAPEST 2018

Posztolta : LOSZ - 12:11 Események | 0 hozzászólás

S/ALON BUDAPEST 2018

S/ALON BUDAPEST Lakástrend Kiállítás 2018. szeptember 21-23.

 

 

Már nincs egy hét hátra és megnyitja kapuit az a kiállítás, mely már nagyon hiányzott a hazai kiállítási palettán.
A Lakberendezők Országos Szövetsége a kiállítás szakmai partnere, támogatója.

 

A Szövetség 7 fős csapattal dolgozik azon, hogy valóra váltsa az OTP Ltp. megbízásából azt az öt enteriőr standot, mely tagcégek és más design termékeket gyártó, forgalmazó partnerek bevonásával készül.

 

Az enteriőrök bemutatása hol különleges, hol meghökkentő, hol imádni való, de az biztos, hogy nem átlagos. Minden kiállítás kicsit elrugaszkodik a valóságtól, de mindenképpen arra hivatott, hogy vágyakat ébresszen. Vágyakat arra, hogy felújítsunk, változtassunk a megszokott otthoni környezetünkön, szebbé varázsoljuk lakásunkat.

 

A tervezők felkérést kaptak több különleges stand tervezésére, megalkotására, mindenképpen letették névjegyüket a kiállításon.

A látogatókat, érdeklődőket mindhárom napon lakberendezési tanácsadással várják a szakemberek.

 

 

A tervező team:

 

Ács Erzsébet és Kővári Judit projektvezetők

 

Budai Ildikó, Gróz Liliána, Szalay Katalin, Takách-Batta Tibor, Terpák Mónika és Varga Anikó lakberendezők

 

 

Időpont: 2018 szeptember 21. – 23.

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna (1143. Budapest, Stefánia út 2.)

 

 

S/ALON BUDAPEST

 

 

S/ALON BUDAPEST – kóstolj bele az enteriőr design legjavába!

Posztolta : LOSZ - 21:22 Események | 0 hozzászólás

S/ALON BUDAPEST – kóstolj bele az enteriőr design legjavába!

Gondoltad volna, hogy hangulatosabb és praktikusabb lehet a lakásod, ha a nappaliban lógó csillár mellé többféle kiegészítő világítótestet tervezel? Fogadjunk, hogy tartasz az izgalmas tapétáktól, és merész falburkolatoktól, mert azt hiszed, túlságosan hivalkodó lenne a végeredmény! Ha szívesen lapozgatod a lakberendezési magazinok oldalait, ha érdekel a hazai design kultúra, esetleg éppen most szeretnéd újjávarázsolni az otthonodat, akkor a szeptember a te hónapod! Nagyszabású lakástrend kiállítás készülődik a Budapest Arénában, ahol 140 dúsan díszített enteriőrrel vár szeptember 21-23. között a S/ALON BUDAPEST.

 

 

„Lenyűgöző ez a fekete konyhabútor, de a sötét szín biztosan összenyomná a teret.”
„Igazán elegáns ez a bársony kárpitozású karosszék, de nem tudom, illene-e a többi bútor közé.”

 

 

A lakberendezési magazinok oldalait lapozgatva, vagy éppen a Pinterestet böngészve sokféle stílus és hangulat megragadja a tekintetünket, elmélázunk egy-egy inspirációs fénykép felett, és elképzeljük, milyen lenne minden nap pasztelltengerben vagy pálmaleveles tapétával a háttérben létezni. Egy fénykép azonban sohasem helyettesítheti a valóságot. A fotó megihlet, felkeltheti a vágyat, de csak egy testközeli élmény képes valóban hatni rád.

 

 

A S/ALON BUDAPEST ötletgazdái pontosan tudták ezt, amikor a kiállítás koncepciója megszületett. Olyan kiállítást álmodtak meg, ami túlmutat a megszokott kifejezésformákon és a hagyományos gyártói kavalkád helyett méltó platformot biztosít a design- és lakberendezési piac szereplőinek bemutatkozásához.

 

 

„Életre szeretnénk kelteni a lakberendezési magazinok hasábjait! A Budapest Aréna három napra egy hatalmas ötletmegosztó bemutatótér formáját ölti magára, ahol lakberendezők és belsőépítészek által megtervezett komplex enteriőrök nyújtanak majd inspirációt a látogatóknak. Ez a különleges kiállítás remek lehetőség lesz arra, hogy teljes életnagyságban megszemléljünk dúsan díszített, kifinomult formavilágú, időnként meghökkentő enteriőröket. Jelen lehetünk a térben, és tesztelhetjük, hogy melyik helyszínen érezzük igazán otthonosan magunkat” – fogalmazott a S/ALON BUDAPEST művészeti vezetője, Konnerth Zita.

 

 

A tervezők munkáiban egyszerre fedezhetők fel tradicionális és újító elemek, merészségük pedig új perspektívákat nyit az enteriőr design világán belül. A látogatók a saját szemükkel győződhetnek meg arról, hogy egy lámpa dekorációs elemként is működik, egy minimalista élettér pedig nem jelent szükségszerűen sivárságot, inkább az egymásra figyelést, az igazán fontos dolgokra fókuszálást teszi lehetővé.

 

 

A S/ALON BUDAPEST kiemelt figyelmet fordít a több évszázados design örökség értékeinek és történeteinek feltárására, és a jövő tervezői generációjának felkutatására és inspirálására. A háromnapos kiállításon ezért a legnívósabb nemzetközi brandek mellett számos hazai márka is képviselteti magát egyéni és izgalmas saját készítésű termékeivel. Köztük olyanok is, akik Magyarországon eddig még soha nem jelentek meg, csak a nemzetközi design kiállításokon láthattuk őket, ahol számos szakmai díjat is nyertek.

 

 

A szervezők egyik kiemelt együttműködő partnereként a Lakberendezők Országos Szövetsége (LOSZ) a közízlés formálása mellett a hazai design erők összekovácsolását és inspirálását tartja a rendezvény legfontosabb küldetésének. Bíznak abban, hogy a háromnapos rendezvénynek köszönhetően széleskörű párbeszéd és kollaboráció indul el a résztvevő partnerek között, melynek köszönhetően számos új ötlet és projektek születik és valósul meg a közeljövőben.

 

 

A S/ALON BUDAPESTen a tervezőknek, forgalmazóknak és gyártóknak közösen kell létrehozniuk valami látványosat és különlegeset – hangsúlyozta Ács Erzsébet, a LOSZ elnöke. A hazai designkultúrában soha nem volt példa ilyen típusú rendezvényre, jóllehet, a gondosan tervezett otthonok iránti igény egyre növekszik Magyarországon is. Mind szélesebb rétegeknek fontos, hogy saját lakókörnyezetüket, otthonukat gondosan átgondolt térstrukturálással és ergonómiával alakítsák ki. A legtöbb időt ma már a munkahelyünkön töltjük, aminek következményeként felértékelődik az otthon jelentősége, az otthon, ahol pihenhetünk, ahová visszavonulhatunk, ahol kikapcsolódhatunk. Mindenkinek mást jelent ez a szó, a lényeg, hogy a tulajdonos magáénak érezzen minden egyes apró részletet.

 

 

Mindegy, hogy egy indusztriális fürdő, egy grandiózus gardrób, vagy egy kifinomult formavilágú nappali az álmod, idén ősszel egyetlen hétvége alatt megmártózhatsz a design kultúra inspiratív ötlettengerében. Ha szomjazod a kifinomult tervezést, hiszel a magas minőség és az egyéniség erejében, neked is köztünk a helyed!

 

S/ALON BUDAPEST, 2018. szeptember 21-23., Budapest Aréna
www.salonbudapest.hu

 

 

Euroskills 2018 – Budapest

Posztolta : LOSZ - 22:36 Események | 0 hozzászólás

Euroskills 2018 – Budapest

 

Euroskills 2018 - Budapest

 

 

A versenyről bővebb információ EZEN a honlapon található.

 

 

Bemutatkozik a S/ALON BUDAPEST

Posztolta : LOSZ - 15:52 Események, S/ALON Budapest | 0 hozzászólás

Bemutatkozik a S/ALON BUDAPEST

Bemutatkozik a S/ALON BUDAPEST

 

 

A S/ALON BUDAPEST kiállítást az az ambíció hívta életre, hogy méltó platformot biztosítson a hazai design és lakberendezési piac szereplőinek bemutatkozásához. Egy olyan kiállítást, ahol a kiállító partnerek közösen hoznak létre valamit, ami túlmutat a megszokott kifejezésformákon és a hagyományos standos megjelenéseken. A kiállítás küldetése, hogy az alapos tervezés és a minőségi lakberendezés értékeit széles közönséghez juttassa el, ezzel is élénkítve a hazai designkultúrát.

 

 

S/ALON BUDAPEST

 

A S/ALON BUDAPEST egy különleges koncepció szerint szervezett találkozási pont a design szerelmesei és a szakma kiemelt hazai képviselői számára. A lakberendezési expóktól megszokott gyártói kavalkád helyett egy egybefüggő bemutatóterem formáját ölti magára, egyedi enteriőr koncepciók mentén mutatva be a résztvevő márkák karakteres világait. A dúsan díszített terekben a látogatóknak lehetősége nyílik megismerni a legfrissebb lakberendezési trendeket és innovációkat, miközben felejthetetlen élményekkel és inspirációkkal gazdagodnak.

 

A S/ALON BUDAPEST minden eddigi kezdeményezésnél nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy összekovácsolja a hazai design lakberendezési erőket, és új ötleteket, projekteket, valamint erőforrásokat vonzzon a tervezői közösség és a hazai közönség inspirálása céljából. A S/ALON BUDAPEST hisz abban, hogy a hazai design szcéna által képviselt értékek kiemelkedőek és unikálisak, ezért kiemelt célja, hogy széleskörű párbeszédet és kollaborációt indítson a kiállításon részt vevő partnereink között.

 

A S/ALON BUDAPEST a jelen értékei mellett a múltat és a jövőt is szem előtt tartja. Kiemelt figyelmet fordít a több évszázados design örökség értékeinek és történeteinek feltárására, és a jövő tervezői generációjának felkutatására és inspirálására. A gyártói és kiállítói megjelenések mellett egyéni tervezőknek is lehetőséget biztosít a bemutatkozásra, munkája során pedig olyan szervezetekkel működik együtt, mint a Lakberendezők Országos Szövetsége, a MoMe, a vagy a Metropolitan Egyetem Design Intézete.

 

 

 

 

SpaTrend EXPO

Posztolta : LOSZ - 15:04 Események | 0 hozzászólás

SpaTrend EXPO

MEGHÍVÓ

 

 

A SpaTrend szeretettel meghívja Önt és kedves családját, valamint barátait

2018. augusztus 24. és szeptember 2. között a SpaTrend Expo masszázsmedence kiállítás és vásár helyszínére (2096. Üröm, Kőbánya u. 16.).

A rendezvény nyitvatartási ideje hétfőtől vasárnapig reggel 9 és 18 óra között van.

 

Tekintse meg a közel 3000 négyzetméteren kiállított masszázsmedencék, minőségi kerti grillek, kerti bútorok, árnyékolástechnikai eszközök és szaunák széles választékát, csodálja meg a SpaTrend bemutatóterének megújult wellness részlegét, és képzelje el mindezt a luxust saját otthonában!

 

Válogasson az amerikai csúcskategóriás HotSpring jakuzzik multifunkciós modelljei között, fedezze fel a Fantasy Spas és a minimalista Softub masszázsmedencék teljes kollekcióját, a prémium minőségű polyrattan kerti bútorok sokszínű skáláját és lépjen be Magyarország talán legnagyobb területű kerti grill bemutatóterébe!

 

További érdekességekért, útbaigazításért látogassa meg a www.spatrendexpo.hu weboldalt.

 

Nagy szeretettel várja Önöket a SpaTrend csapata!

 

SpaTrend EXPO

 

 

Lakberendező találkozó az Elter Világításnál

Posztolta : LOSZ - 11:53 Események | 0 hozzászólás

Lakberendező találkozó az Elter Világításnál

MEGHÍVÓ

 

Az Elter Világítás szeretettel várja a következő
LAKBERENDEZŐ TALÁLKOZÓRA,
melynek keretében sor kerül a
Dekoratív Világítás Enteriőr Tervezési Pályázat díjátadójára is.

 

Helyszín: Budapest, Lechner Ödön fasor 2.
Dátum: 2018. augusztus 28. kedd
Időpontok: 10.45 és 13.30 szakmai előadások, 12.45 díjátadó

 

A helyszín befogadóképessége korlátozott, ezért a szakmai előadásokat délelőtt és délután is megtartják, a díjátadóra pedig a két rész között kerül sor.

 

 

 

Milyen előadásokon vehet részt?
• LED szalagok innovatív felhasználása – Armin Trade
• Kézzel készült asztali lámpák bemutatója – Elter Világítás
• Világítási megoldások variálhatósága – Nowodvorski

 

A rendezvény egyéb részleteiről a baki.marianna@elter.hu e-mail címen vagy a +36 30 222 9323-as telefonszámon érdeklődhet.
A részvételi szándék visszajelzését szintén a baki.marianna@elter.hu email címre várják!

 

Elter Kft.
1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 2.
www.elter.hu

 

 

OTP lakástakarékTrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak