Burány Eszter Ágnes - Új építésű, három hálószobás családi ház

Új építésű, három hálószobás családi ház, oldalhatáros telekre

Ügyfelem egy oldalhatáros észak-déli fekvésű telket vásárolt, melyre egy három hálószobás, dupla garázzsal rendelkező házat szeretett volna terveztetni. A megbízás az ingatlan teljes tervezésére vonatkozott!

A keleti oldalra a beépítési megkötések (oldalhatár) miatt kerültek az olyan helyiségek (gépészet, fürdő, kamra), melyeknek elegendő 60 x 60 cm-es ablak 180 cm-es parapet magassággal. Az ügyfél külön kérése volt, hogy a gyerekszobák és a szülői háló a ház két végében kapjanak helyet. A közösségi terek így a hálórészlegek között helyezkednek el, melyek közvetlen teraszkapcsolattal rendelkeznek! Két fürdőszobára nem tartottak igényt, ezért egy nagy fürdő került kialakításra egy vendégmosdóval kiegészítve.

 

Burány Eszter Ágnes - Új építésű, három hálószobás családi ház

 

Az enteriőr kapcsán a kívánságuk annyi volt, hogy egy modern, élhető otthont szeretnének kicsit hagyományosabb jegyek kiegészítésével, a barna, a fehér, a szürke és a krém színeivel. Külön kérés volt a fa domináns jelenléte, ezért a bútorok, különösen a nappali és a konyhabútor hagyományosabb stílusban, fa anyagból készültek. A gyerekszobákban megengedett volt egy picit színesebb belső kialakítása, melyek igazán a textíliák (szőnyeg, ágytakaró) által lettek megoldva!

 

Burány Eszter Ágnes
lakberendező