Geberit központi bemutatóterem

Megújult a Geberit központi bemutatóterme

 

Örömmel tájékoztatjuk a kedves érdeklődőket, hogy a közelmúltban a Lakberendezők Országos Szövetségének két tapasztalt tervező tagjának segítségével újult meg a Geberit központi bemutatóterme.

 

Geberit központi bemutatóterem

 

Az átalakítás a cég megújulásának köszönhetően lett időszerű: a korábban Kolo és Keramag márkanevek alatt futó termékcsaládok egységesen a Geberit márkanév alatt lesznek elérhetőek a továbbiakban.

A LOSZ-BÁV díjnyertes Gróz Liliána és Terpák Mónika okleveles lakberendezők örömmel tervezték meg a méltán híres szaniter és fürdőszoba bútor cég megújuló budapesti bemutatótermét. Közös munkájukat mindvégig jó hangulat jellemezte, az alkotás folyamatát és végeredményét mindegyik szereplő nagy-nagy szakmai elégedettséggel fogadta.

A megrendelők és a tervezők kreatív kooperációjának köszönhetően alakult ki a helyszínen és a fotókon is látható letisztult koncepció. A bemutatóterem tervezésénél elsődleges cél volt, hogy minél többféle termék megtekinthető legyen a rendelkezésre álló térben. Ezt sikerült is megvalósítani, így a kedvező árú termékektől egészen a különleges, felső kategóriájú szaniterekig minden termékcsaládot meg tudnak tekinteni az érdeklődők.

A Geberit cég minden kedves múlt-, jelen-, és jövőbeli vásárlóját szeretettel várja.

 

Tervezők:

Gróz Liliána és Terpák Mónika

A bemutatóterem két falának egyedi díszítő festése a Casati festékeivel készült.