Jankovics Éva - Modern oázis

Modern oázis

Adott egy sikeres, egyedülálló bróker, akinek az volt a vágya, hogy egy modern, férfias és egyben nyugalmat árasztó otthont alakítsunk ki számára, ahol kikapcsolhat egy fárasztó nap után. Bevallom nagyon élveztem a feladatot, mert mindig vágytam arra, hogy egyszer egy jármű is helyet kapjon az általam megálmodott enteriőrben. Továbbá lehetőséget kaptam arra is, hogy teljesen eltérő anyagokat, textúrákat használjak az átalakítás során.

A megbízó imád motorozni, ezért a nappaliban helyet kapott egy motorkerékpár. A barna bőrből készült ülőgarnitúra, a marhabőr szőnyegek tökéletesen kiegyenlítik a tégla és a tengerkék falszín hidegségét.

A központi látványelem egy hatalmas akvárium, mely teljesen körbejárható. A kontraszt elérése érdekében, közvetlen az akvárium mellé terveztem a betonból készült étkezőasztalt, melyet bőrrel bevont székekkel ellensúlyoztam.

A magas minőségű technológia iránti igény, a konyhában és nappaliban maximálisan érvényesítésre került, mert modern eszközök kerültek beépítésre. A konyha szürkeségét a falra helyezett fa falpanelekkel és izlandi zuzmóval varázsoltam barátságossá.

Összességében elmondható, hogy ismét sikerült harmóniát teremteni a hideg- és meleg anyagok, színek kombinációjával a megrendelő legnagyobb örömére.

 

Jankovics Éva
lakberendező