Salamon Enikő - Újépítésű családi ház Budapest agglomerációjában

Újépítésű családi ház Budapest agglomerációjában

Ügyfeleim egy 152 nm-es, Budapest agglomerációjában épülő családi ház teljes megtervezésére kértek fel. A kívánság egy letisztult, sötét színeket használó modern-minimál stílus volt, amely a ház adottságainak köszönhetően mégis világos, hisz eredendően is gyönyörű fényárban úszik a tér. Kiegészítő szín a néhol megcsillanó bronz, és hangsúlyos szerepet kaptak a kő- és beton hatású burkolatok és falfelületek is.

A szülői lakrészt mennyezetig érő, tolóajtós megoldással megtervezett elegáns gardrób szekrénysor nyitja. A hálószoba éke az egyedi készíttetésű 150 cm magas ágyvég felett megcsillanó Kronos Metallique lapok. A szülői fürdőben fa mintázatú csempe nyújtja a melegséget és egyediséget, míg a fő fürdőszobában monokróm színvilág, és minimál-zen hangulat a meghatározó, amely úgyszintén meghatározó motívum a vendégszobaként is funkcionáló dolgozószobában. A gyerekszoba egy igazi paradicsom az autó-imádó, örökmozgó kisfiú részére.

Az étkezőben egyedi tervezésű 6 személyes étkezőasztal kapott helyett, míg a konyha hangsúlyos eleme a robusztus vízesés-pulttal rendelkező sziget, ahova egymással szemben 4 személy is helyet tud foglalni. A nyitott nappaliba kényelmes, állítható fejtámlás, nagyméretű sarok ülőgarnitúra és fotel került, amely a család kényelmét maximálisan kiszolgálja. Az előszobában és közlekedőben óriási szekrénysorok garantálják, hogy mindennek meglegyen a helye, rend és abszolút letisztultság uralkodjon a térben, ami az ügyfeleim elsődleges igénye volt.

 

Salamon Enikő
lakberendező