Szilágyiné Krisztina - Elegancia és báj glamour stílusban

Elegancia és báj glamour stílusban

 

A megrendelők komplex tervezéssel és kivitelezéssel bíztak meg.

A lakás Kiskunhalas központjában található egy új építésű társas házban, 110 négyzetméteres alapterülettel. A munkálatok 2020 év elején kezdődtek és egészen októberig tartottak. A burkolatok és a beltéri nyílászárók már mindenhol adottak voltak, így ezeket figyelembe véve kellett kialakítanom egy otthonos, praktikus és magas esztétikai értékeket tartalmazó luxus enteriőrt.

A tulajdonosok szeretik a szépet, a kristályokat, a csillogó és fényes felületű anyagokat. Ezeket a szempontokat szem előtt tartva terveztem meg ezt a csodás otthont. Minden beltéri bútor egyedi és saját tervezésű, a kivitelező csapatunk gondoskodott a profi beépítésekről.

A konyha és a fürdőszoba esetében minden vizes kiállás adott volt, ehhez kellett a konyhabútort és a szanitereket is igazítani. Az elektromos kiállásokat, a lámpákat és a kapcsolókat a jobb használhatóság érdekében újra terveztem. A nappali-étkező-konyha zónába, illetve a hálószobában álmennyezetet építettünk, így oda még több világítótest kerülhetett, és a függönyök is rejtett felfüggesztést kaphattak. A kifinomult luxus érzetet kristályokkal, fényes felületekkel és a bársonyos anyagok használatával értem el.

A minden részletre kiterjedő tervezés végeredménye egy minden igényt kielégítő, pompás részletekben gazdag otthont sikerült megvalósítanom az ügyfeleim és gyermekeik nagy örömére.

 

Szilágyiné Krisztina
lakberendező

fotó:
Bata Tamás

 


lakberendezés:

 

Szilágyiné Krisztina