Öko Valentia - Wodtke kályhák

A wodtke kályhák

előnyei, tulajdonságai és fajtái

 

wodtke kályha

Habos forró csokoládé, mézeskalács illat és ropogó tűz. Nem is kell több egy meghitt téli délutánhoz. Ehhez a páratlan hangulathoz adnak megbízható alapot a wodtke GmbH kályhái. A látványtűztér lehetővé teszi, hogy a tűz játékát folyamatosan élvezhessük. A wodtke GmbH gondolt a modern építészeti stílusokra is: egyes termékeik kettő vagy akár három oldali panoráma üveggel is rendelkeznek, ezáltal a kályha nagy terek díszévé válhat. Amennyiben a tüzet több helyről szeretné szemlélni, attól függően, hogy a szoba mely részén pihen, meleg szívvel ajánljuk Önöknek az elforgatható kályhákat.

Az égetés technika az öntvény rostéllyal ellátott égőtér hozzájárul a tüzelő anyag optimális elégetéséhez, valamint a minimális hamuképződéshez, így a fát a lehető legnagyobb hatásfokkal tudjuk elégetni.

A wodtke GmbH nagy hangsúlyt fektet arra, hogy termékei a legszigorúbb károsanyag-kibocsátási előírásoknak, valamint a mindenkori környezetvédelmi szabályozásoknak megfeleljenek. A berendezések és a tűzterek ennek megfelelően lettek kialakítva.

Öko Valentia - Wodtke kályhák

 

Minden kályhatípus rendelkezik égéslevegő csatlakozással, hogy ne a szoba levegőjét használjuk el. A korszerű, szellőzőberendezésekkel ellátott házakhoz (pl. passzívházak, alacsony energia igényű házak) helyiség-levegő független minősítéssel ellátott berendezéseket tudunk kínálni.

 

Az AWS-ablaküvegöblítésnek köszönhetően az ablakhoz vezetett szekunder-levegő hatására az ablak felületén később, vagy egyáltalán nem keletkezik korom, ezáltal tovább tudunk gyönyörködni a tűz látványában.

Az egyre szigorodó környezetvédelmi előírások betartását szem előtt tartva, a fejlesztések során a wodtke GmbH a károsanyag-kibocsájtás maximális csökkentésére törekszik.

Hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő kályhát, mind alakban, mind a felhasznált tüzelő anyagban eltérő típusok állnak leendő vásárolóink rendelkezésére. A hagyományos hasábfa tüzelés mellett pelletkályhákat is tudunk kínálni. Amennyiben nem csak az adott helyiségben szeretné élvezni a fa melegét, ajánljuk Önnek a vízteres kiviteleket.

A wodtke GmbH nagy hangsúlyt fektet a műszaki tényezők mellett a formatervezésre is, így többféle megjelenésű kályhaberendezéssel élvezheti otthon a fatüzelés melegét.

“Szeretnénk termékeinkkel örömöt szerezni és a jó érzetet továbbnövelni.” (Christiane Wodtke)

 

Amennyiben termékeink felkeltették érdeklődését, látogasson el oldalunkra, ahol áttekintheti a kínálatot a wodtke fatüzeléses kályháiból és pelletkályháiból.