ANRO Épületdíszítés Kft. - Lenyűgöző látványt nyújtó zöldfal gondozásmentes változatban!

Lenyűgöző látványt nyújtó zöldfal gondozásmentes változatban!

Az élő növény minden enteriőrben kellemes megjelenést biztosít, legyen szó munkahelyi vagy otthoni környezetről. Sokan azonban nem tudják biztosítani a fejlődésükhöz szükséges megfelelő hőmérsékletet, páratartalmat vagy fényviszonyokat. Ilyen esetben praktikus választás a szintetikus zöldfal, amely szinte megszólalásig hasonlít a valódi függőleges kertekre! Jelenleg 7-féle műnövény falpanel érhető el az ANRO Webáruházban.

Karbantartásmentes faldekoráció
A műanyag zöldfal tulajdonképpen egy faldekoráció. Az eltérő típusok alkalmazásával a mediterrán és a trópusi világot is felidézhetjük. A műanyag zöldfal polietilén alapanyagnak köszönhetően gondozás, locsolás és tápoldatozás nélkül is hosszú évekig dekoratív. Mivel UV kezeléssel is el van látva, ezért a Vertical termékeket nemcsak beltérben, hanem a külső térben is használhatjuk a tér zöldítésére!


Tekintse meg műanyag zöldfal kínálatunkat:

Valósághű műnövények
A térből kiemelkedő, igényes kidolgozású műnövények nagyon valóságos látványt biztosítanak. A különböző típusok között megtalálhatjuk a levendula, a pálmafa, a borostyán, a buxus és a babérmeggy hasonmásait is, hogy mindenki kiválaszthassa az elvárásaihoz legjobban illeszkedőt. A vásárlóink valamennyi típust nagyon kedvelik, ezért folyamatosan raktáron tartjuk a vevők gyors kiszolgálása érdekében.

Egyszerű méretre igazítás
Az ANRO Webáruház által forgalmazott műanyag zöldfal termékek egy műanyag hálóra vannak felszerelve. A plasztikháló előnye, hogy bizonyos pontok mentén (25-50 cm-ként) vágás nélkül is szétválaszthatjuk, ezáltal kisebb részekre tudjuk bontani. Ugyanakkor a klipszes kivitel miatt akár észrevétlenül hozzá is tudunk toldani egy újabb műnövény táblát. Ily módon a Vertical zöldfal nagyon könnyen beilleszthető a neki szánt helyre.

Kis súly, gyors felszerelés
A felszerelés sem fog gondot okozni. A rácsszerkezeten előre kialakított fúrási pontok is megtalálhatóak, itt akár fel is akasztható a műnövényfal. Egy általános falburkolathoz viszonyítva a súlya is rendkívül alacsony, hiszen 1 négyzetméternyi növénytábla kisebb súlyú, mint 3 kg. Ezzel a csekély súllyal nem jelent súlyos terhet a falnak, tehát gipszkarton válaszfalra is bátran felrakható!

A vásárlók kedvence, az enteriőr dísze
A vásárlóink is csupa jó véleménnyel vannak a Vertical termékekről. Varázslatos az a tény, hogy szinte pillanatok alatt megváltoztatja az enteriőr hangulatát, akár csak egy falburkolat. Legyen szó nappaliról vagy fürdőszobáról, irodáról vagy egy fitness terem recepciójáról a folyamatosan zöldellő műnövényfal mindenhol jól mutat!