ANRO Épületdíszítés Kft. - Munkapultba süllyeszthető elosztók

Munkapultba süllyeszthető elosztók

Íróasztalba és konyhai munkapultba süllyeszthető elosztók

 

Az elektromos áram továbbítására nagyon elegáns megoldást kínálnak a süllyeszthető elosztók, mely főként irodabútorok és konyhabútorok esetén kedvelt. Ezek az elosztók legalább 1 darab 230 Voltos konnektor aljzattal rendelkeznek, melyet további 230V dugaljakkal egészíthet ki a gyártó, vagy más modern csatlakozóval szerel fel (USB, HDMI, TV vagy internet). Létezik belőle szögletes és kör alakú változat, kézzel működtethető és motoros kivitel, továbbá olyan is, amelyet modulárisan az aktuális igények szerint lehet összeállítani.

Legyen szó irodáról vagy konyháról, biztosan megtaláljuk a legjobb áramelosztási módot!


Tekintse meg rejtett elosztó kínálatunkat:

ANRO Webáruház

Hogy miben rejtőzik a rejtett elosztók népszerűsége? A beépíthető elosztó használaton kívül süllyesztett állapotban belesimul az asztal felületébe. Ilyenkor az asztallap felületét teljes mértékben ki lehet használni, ezért az elosztó megléte nem akadályoz minket a munkában. Ugyanakkor ha szükség van az áramra, akkor csak kihúzzuk vagy felbillentjük a felületből az elosztót és máris csatlakoztathatjuk az elektromos készüléket. Praktikus és használat közben is esztétikus!

Kör alakú elosztók
A kör alakú elosztók akár 5 darab 230 Voltos dugaljat is tartalmazhatnak, de vannak USB csatlakozóval szerelt változatok is. A konnektor aljzatok 45°-ban elfordítva helyezkednek el, amely jelentősen megkönnyíti több dugvilla egymás mellett történő elhelyezését.
Az oszlopos elosztók egymás alatt-felett tartalmazzák a dugaljakat, mely magasságot a beépítésnél és a felületből történő kihúzásnál is érdemes figyelembe venni! Vásárlóink a konyhabútorhoz leginkább ezt a típust választják, könnyű kezelhetősége és kedvező ára miatt.

Szögletes elosztók
A szögletes elosztók hasáb alakúak, az aljzatok egymás mellett vízszintesen helyezkednek el. Kisebb beépítési magassága miatt médiaszekrényekben, íróasztalokban és irodabútorokban kerül leggyakrabban beépítésre. Itt is találhatunk akár 5 db 230V aljzattal ellátott típust, de jellemzőbb, hogy 1-2 darab konnektor mellé integrálják az USB vagy internet, HDMI csatlakozót. A szögletes elosztók között speciális a moduláris kivitel, amelyet igény szerint állíthatunk össze!

Motoros elosztók
Aki nagyon szereti a kényelmet és a modern megoldásokat, annak kiváló választás lesz a motoros elosztó. Előnye, hogy elegendő csak megérinteni a fedlapon lévő gombot és az elosztó máris kiemelkedik a felületből, vagy éppen besüllyed abba. A beépített ütközésgátló funkció pedig megvédi az ujjunkat és a kábeleket is a sérüléstől, hiszen azonnal megállítja a motoros mozgás, ha akadályt észlel. 230 Voltos konnektor és USB aljzat egyaránt található rajta, kiszolgálva így az irodai és a konyhai igényeket is.

A minimal dizájn és a letisztult elegancia jegyében a beépíthető elosztók alkalmazása szinte kikerülhetetlen. Modern épületekben, új kivitelezéseknél az asztalosok és belsőépítészek is javasolják a rejtett elosztók beszerelését, annak praktikus használata és esztétikus megjelenése miatt. A süllyeszthető elosztók több mint 30-féle változatban érhetőek el az ANRO Webáruházban, ahol vásárlás esetén raktárról, gyors határidővel tudjuk kiszállítani a kiválasztott terméket: Asztalba süllyeszthető elosztók.