Bellamo Premium Comfort - de Sede DS-600-as modell

A de Sede ikonja meghódította a világot

Tervezők: U. Berger, E. Peduzzi Riva, H. Ulrich, K. Vogt

Az 1972-ben megalkotott DS-600 modell kárpitos bútorelemek elnyűhetetlen, variálható modulrendszere, amely egyedileg hozzáadható fotelelemekből áll. Az elemek egy L alakú keményhab magból állnak, amelyet pehelytöltetű, bőrrel borított párna takar. Az elemeket egymásba illeszthető forgópánttal, valamint bőrből és zippzárból készült szerkezettel kötik össze. A puff elem közbenső és szélső elemként alkalmazva is jól kiegészíti a híres kígyóülést.

A DS-600 modell több, mint 45 éve testesíti meg a de Sede életstílust. A bármely egyéni ízlésnek megfelelően bővíthető moduláris elemeivel bejárta a világot, sőt a Guinness Rekordok Könyvében is helyet kapott, mint a világ leghosszabb kanapéja.

A de Sede védjegye: a végtelen kanapé
A leghosszabb DS-600 jelenleg egy szultanátus uralkodó családjának palotájában áll – ahol legendás 406 darab szivárvány színű kárpitelem csatlakozik egymáshoz, és alkot szerpentinszerű végtelen kanapét.

A mitikus alpesi teremtményről, a Tatzelwurmról (Sárkánykígyó) elnevezett alkotás beköltözött már többek között Tina Turner, Jerry Hall és Mick Jagger nappalijába, és számos James Bond-film „sztárja” lett. New York legendás Studio 54 bárját szintén díszítette egy időben a svájci dizájner csapat által megalkotott divatos kanapé.

www.desedehungary.hu

A DeSede kanapék megtekinthetők a Bellamo Premium Comfort üzletében (Max City Lakberendezési Áruház – Fszt. 31/A)